Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dr. Krunoslav Capak: “Poruka roditeljima je da pošalju djecu u školu”

Dr. Kunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnoga stožera civilne zaštite, komentirao je u središnjem Dnevniku Nove TV pitanje povratka učenika u škole, a u kontekstu epidemiološke situacije u Hrvatskoj.

Dr. Capak: Vidjeli smo da se roditelji ipak boje
— Mi u Hrvatskoj imamo izvrsnu epidemiološku situaciju, što nam je dalo mogućnost da još malo dodatno popustimo mjere koje smo propisali za vrtiće i škole. One prve preporuke koje smo mi dali bile su usmjerene tome da stvorimo što veću sigurnost za djecu. Onda smo vidjeli da se roditelji ipak boje, iako smo propisali stroge epidemiološke mjere, rekao je dr. Capak.

Nove preporuke daju visoku razinu sigurnosti
Naglasio je kako sadašnja epidemiološka situacija u Hrvatskoj, kada su svega 133 osobe zaražene, daje mogućnost da se te mjere malo popuste. — Dali smo nove preporuke koje daju visoku razinu sigurnosti i popustili mjere za one koji nemaju tehničke mogućnosti da bude desetero djece u jednom razredu. Sada to može biti nešto više, objasnio je epidemiolog Capak.

Apsolutne sigurnosti nema nigdje
— Poruka roditeljima je da pošalju djecu u školu, tamo će se organizirati jedna vrlo visoka razina sigurnosti. Apsolutne sigurnosti nema nigdje, ali škole će napraviti sve da ta sigurnost bude maksimalna, poručio je dr. Capak za Dnevnik Nove TV.

Škole počinju s radom u srijedu
Krizni stožer otoka Brača jučer je priopćio kako bi škole na Braču trebale početi s radom u srijedu, 27. svibnja, i to u skladu s mjerama i programom koji je na snazi u ostatku Hrvatske.

— Poruka roditeljima je da pošalju djecu u školu, tamo će se organizirati jedna vrlo visoka razina sigurnosti. Apsolutne sigurnosti nema nigdje, ali škole će napraviti sve da ta sigurnost bude maksimalna, poručio je dr. Capak za Dnevnik Nove TV (izvor: Nova TV)

Podjelite:

You may also like...