Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Grad Supetar uputio poruku sućuti u povodu smrti ravnateljice Srednje škole Brač Slavice Pavišić, Škola tuguje, otvorena je Knjiga sućuti s porukama zahvale

U povodu iznenadne smrti ravnateljice Srednje škole Brač u Supetru Slavice Pavišić, koja je preminula u nedjelju, 8. ožujka, izraze sućuti uputio je i Grad Supetar.

Hvala ti na doprinosu za bolji Supetar i Brač
— Zajednica i obitelj izgubila je jednu mladu, vrijednu osobu. Hvala ti na tvom doprinosu u radu za bolji Supetar i Brač, stoji u poruci sućuti Grada Supetra.

U Srednjoj školi Brač otvorena Knjiga sućuti
U Srednjoj školi Brač u Supetru, koja tuguje zbog prerane smrti ravnateljice Pavišić, danas je otvorena i Knjiga sućuti. Kako doznajemo iz Grada, Srednju školu Brač posjetit će pročelnik Grada Supetra Ivica Blažević koji će se upisati u Knjigu sućuti. Nastava u toj školi je skraćena. Oproštaj od ravnateljice Pavišić bit će danas, 10. ožujka, na mjesnom groblju u Nerežišćima u 15.30 sati. Poslije ukopa u župnoj crkvi Gospe Karmelske u Nerežišćima služit će se za preminulu misa zadušnica.

U povodu iznenadne smrti ravnateljice Srednje škole Brač u Supetru Slavice Pavišić, koja je preminula u nedjelju 8. ožujka, u školi je otvorena Knjiga sućuti, a oproštaj od prerano umrle ravnateljice bit će danas, 10. ožujka, u Nerežišćima

Podjelite:

You may also like...