PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković: Molimo za suradnju i strpljenje

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković priopćila je danas, 7. prosinca, da je Dječji vrtić Mrvica u Supetru privremeno prestao s radom zbog trenutne epidemiološke situacije.

Kako je portal BRAČ danas već izvijestio, u predškolskoj ustanovi u Supetru zatvorene su dvije jasličke skupine zbog djelatnica koje imaju simptome, a koji upućuju na moguću zarazu koronavirusom.

Privremeno prestaje s radom
— Ovim putem Vas moramo obavijestiti da zbog povećanoga broja djelatnika kod kojih je pojava simptoma Covida-19, DV Mrvica Supetar i Nerežišća privremeno prestaje s radom, i to od dana 8. prosinca 2020. do utorka 15. prosinca 2020. godine. Naime, zbog zaštite zdravlja djece i ostalih djelatnika te nemogućnosti reorganizacije posla primorani smo na tjedan dana zatvoriti vrata, istaknula je gradonačelnica Marković, dodavši kako će vrtić nastaviti s radom u srijedu, 16. prosinca.

Pozvala na suradnju i strpljenje
— Ovim vas putem molimo za suradnju i strpljenje, poručila je supetarska gradonačelnica.

Ravnateljica Dječjega vrtića Mrvica u Supetru Irena Caglević i gradonačelnica Ivana Marković (foto: detalj s otvaranja obnovljene zgrade DV Mrvica / foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...