Klesarska škola poziva na objavljivanje radova u školskom časopisu “Klesarstvo i graditeljstvo”

Klesarska škola Pučišća uputila je danas, 25. veljače, poziv na suradnju u školskom časopisu “Klesarstvo i graditeljstvo”, a koji izlazi već tridesetak godina.

Pozvali autore članaka, disertacija i publikacija
— Poštovani suradnici, sadašnji i budući, cijenjeni autori članka, disertacija i publikacija iz područja arhitekture, povijesti umjetnosti i graditeljstva, povijesti tehničkih znanosti, očuvanja i zaštite kulturne baštine, urbanizma, petrologije, geologije, rudarstva, umjetnosti i klesarstva, kiparstva i dizajna u kamenu, pozivamo vas na suradnju u našem tridesetogodišnjem školskom časopisu ‘Klesarstvo i graditeljstvo’, stoji u pozivu koji je danas objavila Klesarska škola, ustanova koja je jedinstvena po ručnoj tehnologiji obrade kamena.

Časopis je omiljena literatura
— Mjesto je to gdje se susreću sva gore navedena područja, različitih stilova pisanja, iskustava i godina predavača. Naš uistinu jedinstven časopis već je godinama omiljena literatura renomiranim znanstvenicima i obrtnicima, zaljubljenicima u kamen i klesarstvo, ali i druge grane graditeljstva, istaknuto je u pozivu Klesarske škole koja se, kako piše, “raduje novim člancima i osvrtima iz teorijskih i praktičnih područja koje su povezani sa Školom”.

Klesarska škola Pučišća uputila je poziv za objavljivanje radova u školskom časopisu “Klesarstvo i graditeljstvo” (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...