Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ministar Fuchs danas poručio: Veliki problemi mogu nastati kada netko stariji donese virus u školu

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs komentirao je danas, 4. rujna, na konferenciji za medije pripreme oko početka nove nastavne godine u kojoj bi se većina učenika trebala vratiti u školske klupe.

Implementacija mjera teče dobro
Izjavu medijima dao je poslije održana sastanka Nacionalnoga stožera civilne zaštite sa županijskim načelnicima civilne zaštite te pročelnicima i voditeljima službi civilne zaštite. — Govorili smo o tome kako stvari funkcioniraju unutar županija. Implementacija mjera i uputa teče dobro, imamo povratne informacije iz škola i očekujemo da školska godina krene kako je zamišljeno, istaknuo je ministar Fuchs.

Odgovorno ponašanje i izvan škola
Prema ministrovim riječima, na sastanku je ukazano na nužnost da se djelatnici, odnosno zaposlenici škola odgovorno ponašaju i izvan škola. — Veliki problemi mogu nastati kada netko tko je stariji donese virus u školu. Toga trenutka se primjenjuju mjere samoizolacije i određeni oblik karantene, rekao je ministar obrazovanja Fuchs.

Nastava počinje 7. rujna
Nova nastavna godina počinje u ponedjeljak, 7. rujna, kada bi se učenici nakon dugo vremena trebali vratiti u školske klupe. U školama na Braču u primjeni će biti model A koji se odnosi na rad u školi uz poštivanje epidemioloških mjera i uputa. Škole su dobile detaljne upute za pripremu i postupanje oko primjena epidemioloških mjera te su u tijeku završne pripreme za početak nastave u novoj školskoj 2020./2021. godini.

Nova nastavna godina počinje u ponedjeljak, 7. rujna, kada bi se učenici nakon dugo vremena trebali vratiti u školske klupe. U školama na Braču u primjeni će biti model A koji se odnosi na rad u školi uz poštivanje epidemioloških mjera i uputa (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...