Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

“Možete odoljeti velikim promjenama i možete prevladati visoke prepreke”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković uputila je preko Facebooka poruku ohrabrenja i zahvale učenicima, uoči njihova povratka u školske klupe, a nakon što je Krizni stožer Brača najavio da će škola početi s radom u srijedu. U školu bi se trebali vratiti učenici od 1. do 4. razreda, dok će učenici od 5. do 8. razreda i srednjih škola nastaviti pohađati nastavu u tzv. virtualnim učionicama do kraja nastavne godine.

Ivana Marković: “Pokazali ste inteligenciju i strpljenje, čekali ste i nadali se”
— Vjerujem da vam nije bilo lako kao ni odraslima. Krajem ožujka našli ste se daleko od svojih prijatelja, učitelja. Pokazali ste inteligenciju i strpljenje, čekali ste i nadali se, učili ste u svojim domovima i nosili se vrlo dobro sa složenom i teškom situacijom. Svi zajedno smo imali vrlo teških trenutaka, ali zapamtite svo ovo vrijeme ste vi bili naša svjetlost, stoji u poruci gradonačelnice Marković učenicima.

Gradonačelnica im poručila kako su odoljeli velikim promjenama
— Obojali ste naše balkone pouzdanim dugama za budućnost, odmah ste naučili kako se ponašati u ovoj pandemiji, kako zaštititi svoje none i nonote i najkrhkije ljude. Počeli ste koristiti nove računalne alate, koji su vas iz dana u dan održavali povezane zahvaljujući vrijednoj podršci vaših nastavnika. Uspjeli ste se prilagoditi i mogli ste nas naučiti koliko su otporni, snažni, velikodušni vaši umovi i srca. Ova pandemija vam je pokazala i ovaj aspekt sebe: možete odoljeti velikim promjenama i možete prevladati visoke prepreke, napisala je supetarska gradonačelnica.

Neka će vas prijateljstva pratiti za cijeli život
Potaknula ih je da “završe put koji je trajao proteklu godinu”. — Završite godinu u kojoj ste toliko odrastali, učili, smijali se i plakali, otkrili i izgradili prijateljstva koja će vas u nekim slučajevima pratiti za cijeli život, poručila je gradonačelnica Marković.

Spremni za novu avanturu
— Svima vama, dragi učenici i studenti, koji nećete biti u mogućnost završiti školsku godinu u klupama želim da uspješno privedete školsku godinu online, vjerujući da ćete naredne godine biti spremni za novu avanturu, učenje novih stvari, stjecanje novih prijatelja i uspomena, objavila je gradonačelnica Marković, zahvalivši svima na strpljenju i angažmanu u proteklom razdoblju. — Vi ste jedan veliki razlog zašto smo se uspješno nosili sa svim što je sada iza nas i bili nekad i jedina veza naše djece s donekle normalnim životom, stoji u Facebook poruci supetarske gradonačelnice.

Podjelite:

You may also like...