PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Od danas srednjoškolci nastavu prate u klupama

Od danas, 15. veljače, svi učenici srednjih škola vratili su se u školske klupe. Epidemiološka situacija čini se znatno povoljnija, a županijski Stožer civilne zaštite danas javlja da su samo dvije osobe na području županije pozitivne na koronavirus.

Iako su se u školske klupe početkom drugoga polugodišta, 18. siječnja, vratili samo maturanti i niži razredi osnovnih škola, ostali razredi nastavili su pratiti nastavu prema modelu C, a što znači na daljinu.

Škola pozvala na poštivanje epidemioloških preporuka
Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja, Splitsko-dalmatinske županije i Stožera civilne zaštite, od danas je nastava u svim srednjim školama na Braču organizirana prema modelu A, odnosno “licem u lice”. Srednja škola Brač u Supetru na službenoj internetskoj stranici objavila je kako će se nastava održavati u školi prema rasporedu sati. — Molimo učenike da se pridržavaju rasporeda sati i učionica, poštivajući epidemiološke preporuke, stoji u obavijesti supetarske srednje škole.

Iz Srednje škole Bol poručili: Radujemo se vašem povratku
I Srednja škola u Bolu oglasila je povratak učenika u školu. — Dragi učenici, od ponedjeljka 15. veljače 2021. svi učenici Srednje škole Bol vraćaju se u svoje školske klupe. Škola prelazi na model A. Radujemo se vašem povratku, objavila je bolska srednjolska ustanova te u privitku obavijesti naznačila tjedni raspored održavanja nastave.

Iz Klesarske škole: U slučaju promjene epidemiološke situacije bit će izdane nove upute
Klesarska škola u Pučišćima također je objavila važnu novost u nastavku održavanja nastave učenicima i njihovim roditeljima. — Dragi učenici, roditelji i zaposlenici Klesarske škole, prema naputku našega Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije od 15. veljače nastava će se izvoditi prema modelu A, odnosno u školi. Naravno potrebno je i dalje pridržavati se svih propisanih mjera, a u slučaju promjene epidemiološke situacije bit će izdane nove upute, stoji u obavijesti Klesarske škole.

— Molimo učenike da se pridržavaju rasporeda sati i učionica, poštivajući epidemiološke preporuke, stoji u obavijesti Srednje škole Brač u Supetru koja je objavljena 5. veljače, a u povodu povratka svih učenika u školske klupe danas, 15. veljače. Time će svi učenici nastavu pratiti “licem u lice”, umjesto “na daljinu” (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...