Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Od ponedjeljka sve srednje škole nastavljaju s izvođenjem nastave na daljinu; nastava u osnovnim školama u većini županija i dalje u učionicama

Od ponedjeljka, 14. prosinca, srednje škole u svim županijama nastavljaju s održavanjem nastave prema C modelu, a to znači s nastavom na daljinu.

Potvrdilo je to Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a osim srednjih škola online nastava će se održavati i u višim razredima osnovnih škola u četiri županije.

Srednje škole u svim županija nastavljaju s nastavom na daljinu
Do sada su nastavu na daljinu održavala srednje škole u Međimurskoj, Varaždinskoj, Zagrebačkoj, Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Požeško-slavonskoj županiji, a od sutra njima će se priključiti i ostale županije. Od petoga do osmoga razreda online nastavu do sada je imala Varaždinska županija, dok će se takav model nastave od sutra uvesti u Istarskoj, Međimurskoj i Primorsko-goranskoj županiji.

Klesarska škola donijela protokol o radu na daljinu
Klesarska škola u Pučišćima objavila je 12. prosinca protokol za rad na daljinu. Radna skupina na čelu sa stručnom suradnicom donijela je pravila ponašanja za vrijeme odvijanja nastave na daljinu, objavljeno je na službenoj mrežnoj stranici Škole. — Svima nama, dionicima u nastavnomu procesu, učenicima, nastavnicima i roditeljima, želimo olakšati učenje i život dok se ponovno ne vratimo u školu, objavili su, pozvavši sve sudionike na pridržavanje protokola za rad na daljinu. S nastavom na daljinu kreću i Srednja škola Brač u Supetru i Srednja škola u Bolu.

Zimski odmor učenika počinje 24. prosinca
Učenici srednjih škola s nastavom na daljinu nastavit će do 23. prosinca kada prema kalendaru rada u školskoj 2020./2021. godini započinje zimski odmor učenika. Odmor učenika će umjesto do 11. siječnja, kada je bio planiran povratak u školske klupe, trajati do 18. siječnja. Hoće li se učenici tada vratiti u škole ili nastaviti s praćenjem nastave na daljinu ovisit će o epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj.

Klesarska škola u Pučišćima (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...