PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Odgojiteljica iz Dječjega vrtića u Bolu negativna na koronavirus, ali će ostati i dalje u samoizolaciji; djeca se nakon preventivne samoizolacije vraćaju u vrtić

Iako je županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo izvijestio danas, 12. studenoga, da su među novozaraženima i dvije osobe s područja općine Bol, među njima nisu djelatnice tamošnjega Dječjega vrtića “Mali princ”.

Portal BRAČ danas prvi je objavio da je jedna od zaposlenica Dječjega vrtića u Bolu sa sumnjom na koronavirus testirana u utorak, 10. studenoga, a skupina djece koja joj je povjerena poslana u samoizolaciju dok ne stignu rezultati tesitranja.

Odgojiteljica unatoč nalazu ostaje i dalje u samoizolaciji
Još u ponedjeljak, 9. studenoga, djeca čija je odgojiteljica imala određene simptome upućena su preventivno u samoizolaciju u dogovoru s bračkim epidemiologom dr. Nađanom Šerićem. — Stigao je nalaz, i odgojiteljica je nagativna, no i dalje je u samoizolaciji, potvrdila je za BRAČ danas ravnateljica bolske predškolske ustanove Frančeska Tomaš. Naglasila je da se djeca, koja su do danas bila u preventivnoj samoizolaciji, u petak, 13. studenoga, vraćaju u vrtić.

Još dvije djelatnice preventivno testirane
Ravnateljica Tomaš pojasnila je da su još dvije djelatnice preventivno testirane te da su i njihovi nalazi također negativni, ali će, kako je naglasila, zbog kontakta s pozitivnom osobom i dalje biti u samoizolaciji. — Ostali djelatnici su zdravi, bez ikakvih simptoma Covid-19, poručila je Tomaš.

Ravnateljica Dječjega vrtića “Mali princ” u Bolu Frančeska potvrdila je za BRAČ danas da je nalaz odgojiteljice koja je na koronavirus testirana u utorak, 10. studenoga, negativan, ali da će ona, kao i još dvije djelatnice vrtića koje su bile negativne na testiranju ostati u samoizolaciji. Ravnateljica Tomaš naglasila je da se djeca, koja su do danas bila u preventivnoj samoizolaciji, u petak, 13. studenoga, vraćaju u vrtić (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...