Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Osnovci u Selcima prvo poslušali policiju pa se provozali biciklama

U sklopu preventivnoga projekta “Sigurno upravljanje biciklom” u Osnovnoj školi u Selcima policijski službenici održali su nedavno predavanje učenicima viših razreda, nakon čega su na poligonu postavljenom na školskom igralištu učenici primijenili stečena znanja iz prometne kulture i prometnih propisa, izvijestila je Policijska uprava splitsko–dalmatinska.

Policija darovala školu biciklama i drugom opremom
Osim prigodnoga predavanja o sigurnom upravljanju biciklom, policijski službenici uručili su ravnatelju Škole Ivici Škrpaci opremu kupljenu sredstvima Nacionalnoga programa sigurnosti cestovnoga prometa Ministarstva unutarnjih poslova RH. Škola je tako opremljena s četiri bicikla, osam zaštitnih kaciga, svijetlima i drugom opremom u vrijednosti nešto više od 8 tisuća kuna.

U sklopu preventivnoga projekta “Sigurno upravljanje biciklom” u Osnovnoj školi u Selcima policijski službenici održali su predavanje učenicima viših razreda, a učenici su zatim primjenjivali stečena znanja iz prometne kulture (izvor: splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...