Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Ova će vijest sigurno obradovati roditelje učenika

U sklopu projekta “Sritna dica – sritan Grad” koji već nekoliko godina realizira grad Supetar, i u novoj školskoj 2020./2021. godini osigurat će se radni materijali za obvezne i izborne predmete polaznicima osnovne škole koji imaju prebivalište na području Grada Supetra.

Grad Supetar izdvojio 105.000 kuna
Potvrdila je to gradonačelnica Ivana Marković objavom na Facebooku. — Grad Supetar osigurat će za sve učenike osnovne škole koji imaju prebivalište na području Grada Supetra (302 učenika u O.Š. Supetar i 17 u O.Š. Vladimira Nazora Postira) radne materijale za sve obvezne i izborne predmete, što uključuje radne bilježnice, radne listiće, atlase i kutije s radnim materijalima za tehničku kulturu, objavila je gradonačelnica. Istaknula je pri tom kako je grad Supetar za tu namjenu izdvojio 105.000 kuna.

Za udžbenika sredstva osigurana u državnom proračunu
Treba napomenuti kako su sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana u proračunu Republike Hrvatske.

— Grad Supetar osigurat će za sve učenike osnovne škole koji imaju prebivalište na području Grada Supetra (302 učenika u O.Š. Supetar i 17 u O.Š. Vladimira Nazora Postira) radne materijale za sve obvezne i izborne predmete, što uključuje radne bilježnice, radne listiće, atlase i kutije s radnim materijalima za tehničku kulturu, objavila je gradonačelnica Ivana Marković (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...