PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Srednja škola Brač oprostila se od prerano preminule ravnateljice. U poruci zahvale napisali: “Davala si se cijela i potpuno”

Srednja škola Brač iz Supetra oprostila se jučer, 10. ožujka, od prerano preminule ravnateljice Slavice Pavišić, koja je iznenada umrla u nedjelju, 8. ožujka. Vijest o njezinoj smrti mnoge je rastužila i ostavila u nevjerici, a škola koju je vodila shrvana je u tuzi i žalosti zbog nenadanoga rastanka. Ravnateljica Pavišić preminula je u 45. godini života, u prvom mandatu na čelu te bračke ustanove koju je preuzela od 1. rujna 2018. godine.

Poslije oproštaja na mjesnome groblju u Nerežišćima, zaposlenici škole, učenici i prijatelji uputili su poruku zahvale.

Poruku prenosimo u cijelosti:

Hvala ti na riječima bodrenja
— Hvala ti za dane, sate, osmijehe i trenutke koje si davala jer davala si se cijela i potpuno. Hvala ti za sve one riječi kojima si nas bodrila kada nam je bilo teško, a tebi je možda bilo teže. Za radost i ljubav koju si ostavljala u klupama i učeničkim srcima. I za snagu s kojom si se uvijek borila do kraja. Hvala ti za sve one male znakove pažnje na koje zaboravljamo i na toplini s kojom si gradila dom, prijateljstva i školu.

U srcima najbližih ostavimo neizbrisiv trag
Baš onako kako si prije godinu dana, na Dan žena napisala: ‘Možda neće napisati knjigu o nama, niti će se ulica zvati našim imenom, ali u srcima najbližih ostavljamo neizbrisiv trag’.

Uvijek ćemo te nositi u srcu
Draga Slavice, uvijek ćemo te nositi u sjećanju, u riječima i srcima. Do zauvijek. Hvala ti na svemu.

Tvoje kolege, učenici, prijatelji!

– Hvala ti za dane, sate, osmijehe i trenutke koje si davala jer davala si se cijela i potpuno. Hvala ti za sve one riječi kojima si nas bodrila kada nam je bilo teško, a tebi je možda bilo teže, stoji u poruci zahvale zaposlenika, učenika i prijatelja Srednje škole Brač u Supetru nakon iznenadne smrti ravnateljce Slavice Pavišić (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...