PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Gradskoj vijećnici potpisani ugovori za učeničke i studentske stipendije. U Proračunu za stipendiranje osigurano 242.812 kuna

U Gradskoj vijećnici u Supetru u petak, 29. siječnja, potpisani su ugovori za učeničke stipendije za školsku i akademsku 2020./2021. godinu.

Potpisivanju stipendija za koje je Grad Supetar u Proračunu osigurao 242.812 kuna, nazočila je gradonačelnica Ivana Marković u pratnji voditeljice Odsjeka za upravljanje gradskom imovinom, društvene djelatnosti i gospodarstvo Ane Ranj.

Ivana Marković: Stipendije su dobili oni najbolji, a uvažavali smo i socijalne kriterije
Ove godine Grad Supetar donio je odluku o stipendiranju 10 učenika s mjesečnim iznosom od 693,75 kuna, dok će stipendiju Grada primati 15 studenata, i to u iznosu od 1.156,25 kuna. — Unatoč svemu što se događa htjeli smo i ove godine stipendirati učenike i studente. Svake godine smo običavali potpisivati ugovore o stipendijama, pa smo to odlučili učiniti i ove godine. Želim vas upoznati da je na natječaj pristigao veliki broj prijavljenih. Trudili smo se da sve bude pošteno te da oni najbolji, kao i socijalni kriteriji, ostvare stipendiju, poručila je, između ostaloga, gradonačelnica Marković.

Evo koliko iznose ukupno učeničke, a koliko studentske stipendije
Naglasila je kako je za stipendije u školskoj i akademskoj godini u Proračunu osigurano 242.812 kuna. Tako će ovogodišnje učeničke stipendije iznositi ukupno 69.375 kuna, a 173.437 kuna stipendije namijenjene studentima.

U razgovoru s učenicima i studentima gradonačelnica Marković pozvala ih je na rad te potaknula na uspješan nastavak školovanja.

Gradonačelnica Ivana Marković nazočila je u petak, 29. siječnja, u Gradskoj vijećnici grada Supetra potpisivanju učeničkih i studentskih stipendija za školsku i akademsku 2020./2021. godinu, za koje je ove godine u Proračunu Grada Supetra osigurano 242.812 kuna (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...