PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Srednjoj školi u Supetru dva učenika i profesorica nalaze se u samoizolaciji. V.d. ravnatelja Jakša Matulić: U kontinuiranoj smo komunikaciji s lokalnim stožerom

U Srednjoj školi Brač u Supetru na sreću nema ni učenika ni zaposlenika koji su pozitivni na koronavirus, ali ih ima koji se nalaze iz preventivnoga razloga u samoizolaciji.

U samoizolaciji od ponedjeljka
Potvrdio je to za BRAČ danas vršitelj dužnosti ravnatelja Škole Jakša Matulić. — Dvoje učenika i jedna profesorica nalaze se u samoizolaciji, izvijestio nas je v.d. ravnatelja Matulić, dodavši kako se u samoizolaciji nalaze od ponedjeljka. Zanimalo nas je i na koji način ta ustanova surađuje s lokalnim stožerom civilne zaštite, u ovomu slučaju Stožerom civilne zaštite grada Supetra. — U kontinuiranoj smo komunikaciji što uključuje i edukaciju na kojoj smo sudjelovali, poručio je prvi čovjek školske ustanove.

Jakša Matulić: Aktivno sudjeluju i učenici i roditelji
O svemu su, pojašnjava Matulić, upoznati i roditelji učenika. — U provedbi epidemioloških mjera aktivno sudjeluju svi učenici i roditelji. Vijeće roditelja održano je 23. rujna te su tom prilikom zaključili da su vrlo zadovoljni s provedbom epidemioloških mjera u Školi te da će i dalje podržavati sve smjernice, poručio je v.d. ravnatelja škole.

Nastava se održava prema modelu A
Supetarska srednja škola u kojoj se polaznici osim opće gimnazije, obrazuju i za zanimanja turističko-hotelijerskoga komercijaliste i za trogodišnja zanimanja, škola se prema tri ponuđena modela održavanja nastave odmah na početku opredijelila za model A, a koji uključuje nastavu u školi koja se održava u jutarnjoj smjeni. — S obzirom na epidemiološku situaciju promjena u održavanju nastave nema, poručio je Matulić.

— Dvoje učenika i jedna profesorica nalaze se u samoizolaciji, potvrdio je za BRAČ danas v.d. ravnatelja Srednje škole Brač u Supetru Jakša Matulić, dodavši kako se u samoizolaciji nalaze od ponedjeljka. Naglasio je i da u provedbi propisanih epidemioloških mjera aktivno sudjeluju učenici i njihovi roditelji (Srednja škola Brač u Supetru / foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...