Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Učenici Osnovne škole Supetar u sklopu građanskoga odgoja posjetili gradsku upravu. Gradonačelnica Ivana Marković poručila trećašima: “Ako nešto ne uspijete ostvariti odmah i kako ste planirani, ne smijete nikada odustati. Trebate biti uporni.”

Učenici Osnovne škole u Supetru posjetili su danas, 10. siječnja, upravu grada Supetra. Bio je to “radni posjet” učenika gradskoj upravi, u sklopu građanskoga odgoja koji se kroz kurikul ostvaruje u svim školama u Hrvatskoj. Gradonačelnica Ivana Marković upoznala je učenike o radu gradske vlasti te važnijim projektima koji se ostvaruju na području grada Supetra.

Učenici trećega razreda na mjestu donošenja važnih odluka
U gradskoj vijećnici, na mjestu donošenja važnih odluka za grad Supetar, učenici trećega razreda iz prve su ruke mogli doznati više o radu gradske uprave, zatim radu Gradskoga vijeća te aktivnostima gradonačelnice. Prva žena grada Supetra pojasnila je učenicima da se nalaze na vrlo važnom mjestu na kojemu, kako je rekla, “Gradsko vijeće donosi važne odluke za grad Supetar”.

Marković poručila da je jedan od važnijih planiranih projekata nova zgrada Osnovne škole
Gradsku upravu, zajedno s učiteljicama Aldom Šlender i Ines Damjanović, posjetilo je 43 učenika koji su brojnim pitanjima pokazali interes prema onome što se radi u gradu Supetru. Učenike je zanimalo i koji su projekti u Gradu, pa su od gradonačelnica doznali da je jedan od važnijih planiranih projekata upravo izgradnja nove zgrade Osnovne škole. Učenici su najavu toga projekta nagradili pljeskom, a za gradonačelnicu predstavnici razrednih odjela pripremili su i prigodni dar. Gradonačelnica im je pri tom istaknula da u svojem radu surađuje i s drugim važnim ustanovama. — Svi moramo zajednički surađivati kako bi grad funkcionirao, poručila je učenicima. Marković je da je, osim gradnje nove školske zgrade, u tijeku uređenje Dječjega vrtića, zatim izgradnja novoga vatrogasnog doma, kao i drugi projekti koji se ostvaruju na području grada Supetra.

Ivana Marković učenicima: Nikada ne smijete odustati
Poručila im je da u onome što rade trebaju biti strpljivi i ustrajni: — U ovom poslu morate biti jako strpljivi. Ako nešto ne uspijete ostvariti odmah i kako ste planirani, ne smijete nikada odustati. Trebate biti uporni. Trebate uložiti trud i napor da ostvarite ono što ste planirali.

Posjet gradskoj upravi sastavni je dio projekta Osnovne škole
Jedna od učiteljica Damjanović pojasnila je da je posjet gradskoj upravi grada Supetra sastavni dio projekta koji se ostvaruje u supetarskoj osnovnoj školi. — Građanski odgoj provodimo na satu razrednika, a radimo i na projektu koji je vezan za otok Brač. U sklopu toga projekta planiran je i ovaj posjet gradskoj upravi. Želja nam je da se učenici upoznaju s radom grada Supetra i supetarske gradonačelnice, kao i s projektima. Kao škola možemo se uključiti i u neke projekte grada Supetra i zajednički surađivati, rekla nam je učiteljica Damjanović.

gradonačelnica Supetra Ivana Marković primila je danas, 10. siječnja, učenike trećega razreda Osnovne škole Supetar i u gradskoj vijećnici upoznala ih s radom grada Supetra i važnijim projektima. Posebno je istaknula projekt izgradnje nove zgrade osnovne škole (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...