Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko uputila izraze sućuti Srednjoj školi Brač u Supetru zbog iznenadne smrti ravnateljice Slavice Pavišić

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko uputila je danas, 9. ožujka, izraze sućuti Srednjoj školi Brač u Supetru u povodu smrti ravnateljice škole prof. Slavice Pavišić.

— Primite izraze mojega dubokoga suosjećanja povodom iznenadnoga odlaska Vaše ravnateljice Slavice Pavišić, stoji u poruci sućuti europarlamentarke Zovko.

Zastupnica Zovko nedavno pohodila Srednju školu Brač
Zastupnica u EU parlamentu Zovko pohodila je nedavno tu bračku školu i susrela se s nastavnicima i učenicima u sklopu projekta Škola ambasador EU parlamenta. Zastupnica je tom prilikom podijelila uvjerenje Škole ambasadora učenicima koji su u protekloj godini sudjelovali u tom projektu. Riječ je o devetero maturanata koji su bili aktivni u školskom projektu zajedno s voditeljicom projekta nastavnicom Margaretom Sargo.

Ravnateljica Pavišić sudjelovala činu dodjele povelja
Činu dodjele povelja nazočila je tada i ravnateljica Škole prof. Pavišić, zahvalivši pri tom zastupnici Zovko što je posjetila njihovu školu i uručila vrijedno priznanje maturantima.

– Primite izraze mojega dubokoga suosjećanja povodom iznenadnoga odlaska Vaše ravnateljice, stoji u poruci sućuti zastupnice u Europskom parlamentu Željane Zovko koju je danas, 9. ožujka, uputila Srednjoj školi Brač u Supetru u povodu smrti ravnateljice Slavice Pavišić (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...