Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Zatvoren Dječji vrtić “Grdelin”; jedna odgojiteljica ima simptome koji upućuju na zarazu koronavirusom

Dječji vrtić “Grdelin” u Postirima danas, 8. prosinca, privremeno je zatvorio svoja vrata polaznicima ustanove zbog trenutne epidemiološke situacije.

Do danas se rad u toj predškolskoj ustanovi odvijao uredno uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Simptomi zaraze kod jedne djelatnice
Kako je portal BRAČ danas saznao, u vrtiću jedna od odgojiteljica ima simptome koji ukazuju na moguću zarazu koronavirusom, pa je promptno donesena odluka o privremenomu zatvaranju predškolske ustanove, a djelatnica vrtića bit će testirana.

Oglasio se i lokalni stožer civilne zaštite
Roditelji vrtićke djece odmah su jutros obaviješteni o novonastaloj situaciji te zamoljeni da dođu preuzeti svoju djecu. Oglasio se i Stožer civilne zaštite općine Postira. — Zbog pojave simptoma zaraze virusom COVID 19 kod jednoga od djelatnika, privremeno se zatvara dječji vrtić “Grdelin” u Postirima, do dolaska rezultata testiranja, kratko je izvijestio lokalni stožer.

Čekaju se rezultati testiranja
Za sada nije poznato do kada će dječji vrtić biti zatvoren s obzirom da nije poznato ni kada će biti gotovi nalazi testiranja. Osim Dječjega vrtića u Postirima, privremeno je zatvoren i Dječji vrtić “Mrvica” u Supetru, i to do 16. prosinca.

Dječji vrtić “Grdelin” u Postirima privremeno je zatvoren danas, 8. prosinca, zbog odgojiteljice sa simptomima koji ukazuju na moguću zarazu koronavirusom.  (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...