Zbog zaraze zatvoren Dječji vrtić “Mali princ”

Zbog koronavirusa koji je ušao u Dječji vrtić “Mali princ” u Bolu, ta predškolska ustanova zatvorena je već cijeli tjedan, a djeca i zaposlenici vrtića poslani svojim kućama.

Informaciju nam je danas, 3. rujna, u telefonskom razgovoru potvrdila ravnateljica ustanove Frančeska Tomaš, ujedno i jedna od odgajateljica u vrtiću.

Vrtić bi u utorak mogao otvoriti vrata
Kako saznaje BRAČ danas, Dječji vrtić ne radi već cijeli tjedan, a njegovo otvaranje može se očekivati sljedeći tjedan. — Dječi vrtić zatvoren je cijeli tjedan zbog pojave koronavirusa. Nadamo se da ćemo u utorak otvoriti vrata vrtića. To sigurno neće biti otvaranje u potpunosti, ali ćemo nastojati uspostaviti kakav-takav rad vrtića. On će ovisiti o tome koliko će odgajateljica biti na raspolaganju i kako ćemo moći osigurati funkcioniranje vrtića, rekla nam je telefonski ravnateljica Tomaš.

Upisano manje djece nego prošle godine
U novu pedagošku 2021/2022. godinu u Dječji vrtić “Mali princ” upisano je 94 djece. Broj upisane djece manji je u odnosu na proteklu pedagošku godinu. Prema riječima ravnateljice, formirano je šest odgojno-obrazovnih skupina, od toga dvije jasličke i četiri vrtićke skupine.

izvor: Pučišća – Facebook

Podjelite:

You may also like...