Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Danica Baričević na samom kraju kampanje: “Sve što sam dosad radila u životu radila sam čista obraza i svakome mogu pogledati u oči”

Danica Baričević iz Supetra, HDZ-ova kandidatkinja za Hrvatski sabor, obratila se porukom javnosti na kraju predizborne kampanje uoči parlamentarnih izbora koji će se održati 5. srpnja.

Poruku prenosimo u cijelosti:

Bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka

Dragi prijatelji!

Kampanja je skoro na samome kraju. Bilo je intenzivno i zanimljivo, bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka, ali znam da smo odradili sve što smo mogli. Bila sam na terenu po cijeloj našoj Dalmaciji i susrela sam puno ljudi. Hvala vam svima na potpori.

Uvijek sam pošteno nastupala

Svi koji me poznaju znaju kakva sam, iz kakve obitelji dolazim i koliko mi znače naš Supetar, Brač, Dalmacija.
Sve što sam dosad radila u životu radila sam čista obraza i svakome mogu pogledati u oči. Žao mi je što su moja obitelj, moji roditelji, koji su časni i vrijedni ljudi, postali žrtvama moje političke karijere i njih se napada zbog mene. Ali baš zato, što sam uvijek pošteno nastupala i borila se za dobrobit našega otoka i županije – neću odustati.

Naši otoci i naša Dalmacija mogu bolje
Ako dobijem vaše povjerenje i postanem zastupnica u Hrvatskom saboru bit ću glas svih onih građana koji žele dobro našoj domovini, za koju smo se krvavo i žrtvama izborili. Moramo biti uporni u činjenju dobra, u realizaciji projekata za rast gospodarstva i ostanak naših mladih. Naši otoci i naša Dalmacija mogu bolje i dok god se budem bavila politikom – zalagat ću se za rast, razvoj, bolji životni standard i za poštenje.

Bit ću vaš glas za bolje sutra
S ovoga našega škrtog škoja, poput bračke bure bit ću vaš glas za bolje sutra sve naše djece. Neću posustati ni pod različitim napadima, i zahvaljujem mojoj obitelji na potpori. Pozivam vas sve: izađite u nedjelju i dajte svoj glas listi br. 9. i HDZ-u. Glasajte za sigurnu i sretnu Hrvatsku.

Vaša Danica

HDZ-ova kandidatkinja za Sabor Danica Baričević iz Supetra u društvu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, nositelja liste u X. izbornoj jedinici Vilija Beroša i gradonačelnika Splita Andre Krstulović Opare u šetnji splitskom rivom (izvor: DB)

Podjelite:

You may also like...