PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

OVO SE NE PROPUŠTA Optika koja vam osigurava besplatan prijevoz od trajektne luke i nazad

Prva optika u Dalmaciji specijalizirana za progresivne naočale s najmodernijom tehnikom uzimanja parametara otvorena je proteklih dana u Splitu na adresi Zvonimirova 101.

Marin Šipić, hrvatski rukometni reprezentativac, zaštitno je lice optike Aurora (izvor: PR)

Ima prostora da se prepozna njihovo znanje, stručnost i noviteti
Nakon dugogodišnjega radnoga iskustva odvažili su se na otvaranje poslovnice Aurora u Splitu, čak i u ova teška vremena, jer vjeruju da na tržištu ima prostora da se prepozna njihovo znanje, stručnost i noviteti u koje ulažu. Ističu da je njihova vodilja da je svaki klijent jednako važan. Smatraju da je predanost radu te bogata ponuda rezultat zadovoljnoga klijenta.

Optika Aurora, specijalizirana optika za progresivne naočale s najmodernijom tehnikom uzimanja parametara, posluje na adresi Zvonimirova 101 u Splitu (izvor: PR)

Njihov dobavljač je vodeće ime u svijetu optike
U skladu s time raspolažu asortimanom od klasičnih, bezvremenskih do modernih naočala inspiriranih raznobojnim paletama. Ne zaostaju ni u dječjoj ponudi veselim kolekcijama. Nihov bliski dobavljač naočalnih leća je njemački Rodenstock – vodeće ime u svijetu optike. Prema želji kupca surađuju i s drugima. Pružaju svakodnevne, besplatne kontrole vida, vode datoteku o svakoj promjeni dioptrije.

U optici Aurora dočekat će vas ljubazno osoblje koje će vam ponuditi optimalna rješenja kod problema s vašim vidom (izvor: PR)

Kako biste izbjegli gužve i smanjili kontakte
Nude besplatan prijevoz od trajektne luke i natrag u suradnji s taxi Cammeom kako biste izbjegli gužve, smanjili kontakte u ovoj pandemiji. Optika Aurora daje optimalna rješenja kod problema s vašim vidom te brine o zdravlju vaših očiju.

Zaštitno lice optike Aurora je i mlada pjevačica Petra Roško, finalistica The Voicea (izvor: PR)

 

Za posjet optici Aurora javite se prethodno na broj telefona 021 267 234, a radno vrijeme optike je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Detalj s otvaranja poslovnice optike Aurora 17. prosinca u Zvonomirovoj ulici u Splitu (izvor: PR)

Podjelite:

You may also like...