Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Nedostaje Vam brašno za palačinke? Nema problema, Studenac je uvijek korak do Vas!

Studenac trgovine samo su korak do Vas, ne morate trošiti vrijeme na odlazak u kupovinu u drugi dio grada ili kupiti ono što Vam nije nužno – sve se nalazi na dohvat ruke, u najbližoj prodavaonici (Izvor: PR)

Napokon je stiglo ljeto, želite više vremena provoditi vani i više se posvetiti obitelji? Dok pripremate omiljeno jelo ili desert shvatili ste da Vam nedostaje mlijeko, brašno ili tjestenina? Studenac trgovine samo su korak do Vas, ne morate trošiti vrijeme na odlazak u kupovinu u drugi dio grada ili kupiti ono što Vam nije nužno – sve se nalazi na dohvat ruke, u najbližoj prodavaonici.

Izvor: PR

Što kada shvatite da vam za ručak nedostaje sok ili tjestenina? Trk u najbliži Studenac!

Studenac grupa je u vrlo kratkom vremenu postala glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali, gdje ima prodavaonice na čak 627 lokacija i zapošljava 3.500 djelatnika. Svojim malim dućanima u blizini kupaca i uvijek svježim proizvodima nudi savršenu ravnotežu između cijene i kvalitete, uz uvijek ljubazno osoblje.

Naše stalne posebne ponude potražite na našoj web stranici.

izvor: PR

Danas ste raspoloženi za svježi kruh, kavu ili kroasan?

Možda niste znali, ali u Studencu možete pronaći i ToGo ponudu – kavu, čaj, kroasane ili krafne koje možete ponijeti sa sobom i konzumirati na putu ili na izletu, kao i domaći kruh koji se peče izravno u trgovini i koji je uvijek svjež i ukusan.

Više o ToGo ponudi potražite ovdje.

Izvor: PR

Ne da vam se hodati po dućanu? Kupite online i pokupite u najbližem Studencu!
Studenac je nedavno uveo i mogućnost online naručivanja namirnica, koju možete obaviti bilo kada i bilo gdje, a pokupiti na čak 46 različitih lokacija koje možete pronaći ovdje. Imamo i COOL karticu koja svojim članovima nudi brojne pogodnosti, a neki od proizvoda su putem nje povoljniji čak do 50%!
Aktualne pogodnosti provjerite ovdje.

Izvor: PR

Čekamo Vas u najbližoj Studenac trgovini ili na www.studenac.hr

Izvor: PR

Podjelite:

You may also like...