PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Bijeli odradili dopodnevni trening u Postirima; 24 igrača i 10 članova stručnoga stožera na mini pripremama uoči nastavka prvenstvene sezone

Nogometaši Hajduka, koji se nalaze od 8. do 12. listopoda u Postirima na mini pripremama u tijeku reprezentativne stanke, odradili su danas, 9. listopada, dopodnevni trening na tamošnjem pomoćnom igralištu.

Nešto prije 11.00 sati izišli su iz hotela gdje su smješteni i uputili se do obližnjega travnjaka NK Postira Sardi, jedinstvenoga u cijeloj Dalmaciji, koji je već dobro poznat bijelima.

bijeli su danas odradili vježbe na pomoćnom igralištu Polježice u Postirima, a drugi današnji trening najavljen je poslijepodne u 16.00 sati (foto: J. Bašić)

bijeli su danas, 9. listopada, odradili vježbe na pomoćnom igralištu Polježice u Postirima, a poslijepodnevni trening najavljen je za 16.00 sati (foto: J. Bašić)

Prve vježbe bijelih u Postirima pratili vjerni navijači
Pod vodstvom stručnoga stožera igrači su odradili postavljeni trening, a malo “ozbiljniji” najavljen je danas u 16.00 sati. Bijeli su i danas bili zanimljivi prolaznicima, djeci i mladima koji su pratili njihove pripreme, kao i jučer, kada su bili u velikom broju, dočekavši ih i zaželjevši im dobrodošlicu. Još jučer po dolasku, bijeli su odradili sve vježbe koje je strateg momčadi pripremio svojim igračima, a vjerni navijači pratili su ih nešto više od puna dva sata.

detalj s dopodnevnoga vježbanja bijelih na pomoćnom igralištu u Postirima (foto: J. Bašić)

detalj s dopodnevnoga vježbanja bijelih na pomoćnome igralištu u Postirima (foto: J. Bašić)

Na petodnevnim pripremama 24 igrača i 10 članova stručnoga stožera
Trener Damir Burić zajedno sa svojim suradnicima na petodnevne pripreme poveo je igrače koji nisu priključeni svojim reprezentacijama, i to 24 igrača, a u njihovoj pratnji je 10 članova stručnoga stožera. Bijelima će pripreme dobro poslužiti za nastavak prvenstvene sezone. Već 20. listopada bijele očekuje gostovanje u Zagrebu protiv NK Lokomotiva u 12. kolu prvenstva, a Splićani su vodeći na prvenstvenoj tablici s 23 osvojena boda, s bodom više od drugoga Dinama.

bijeli su na prvom današnjem treningu odradili ono što im je postavio strateg momčadi (foto: J. Bašić)

bijeli su na prvom današnjem treningu, održanom u prijepodnevnim satima na pomoćnom igralištu, odradili ono što im je postavio strateg momčadi (foto: J. Bašić)

Hajduk oslobodio Poljud za odigravanje kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Mađarske
Hajduk je ovih dana iselio s Poljuda s adrese Osmih mediteranskih igara 2, i to zbog kvalifikacijske utakmice koju će Hrvatska nogometna reprezentacija odigrati sutra, 10. listopada, na stadionu Poljud protiv Mađarske.

detalj s prijepodnevnoga treninga bijelih u Postirima (foto: J. Bašić)

detalj s prijepodnevnoga treninga bijelih u Postirima (foto: J. Bašić)

(foto: J. Bašić)

detalj s prijepodnevnih vježbi bijelih na pomoćnom igralištu u Postirima (foto: J. Bašić)

prijepodnevne vježbe bijelih na pomoćnom igralištu u Postirima (foto: J. Bašić)

detalj s današnjih prijepodnevnih vježbi bijelih na pomoćnom igralištu Polježice u Postirima gdje će momčad iz Splita trenirati do 12. listopada (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...