PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Disciplinski sudac izrekao kazne zbog događanja na utakmici 20. kola 1. ŽNL u Postirima

Disciplinski sudac 1. Županijske nogometne lige nije imao milosti prema događanjima s utakmice 20. kola između NK “Postira Sardi” i NK “Jadran” KS, koja je odigrana 14. travnja na postirskome igralištu “Polježice”. Igrač domaćega sastava Nikola Lukić kažnjen je zabranom igranja na dvije prvenstvene utakmice ili kup utakmice zbog toga što je isključen zbog psovanja i vrijeđanja suparničkoga trenera. Prema dostupnom izvještaju, navedeni igrač počinio je prekršaj iz Disciplinskog pravilnika HNS-a, a kazna igraču teče od 15. travnja.

Zbog ponašanja na istoj utakmici i igrač NK “Jadran” iz Kaštel Sućurca Ivan Ratković kažnjen je zabranom igranja na dvije prvenstvene ili kup utakmice a zbog isključena u 65. minuti utakmice koje je zaradio grubom igrom, odnosno oštrim startom nad protivničkim igračem. I tom igraču kazna teče od 15. travnja. No, kažnjen je i trener NK “Jadran” iz Kaštel Sućurca Pero Zokić, i to ukorom, a klub novačnom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog toga što se verbalno sukobio sa službenim snimateljem utakmice, a nakon završetka navedene utakmice.

Od postirskoga nogometnog kluba disciplinski sudac zatražio je i službeno očitovanje o tome zašto na utakmici 20. kola 1. ŽNL nije imao glavnoga niti pomoćnoga trenera na utakmici, a iz kluba se trebaju očitovati i zbog gruboga vrijeđanja gostujućega trenera od službenoga snimatelja na navedenoj utakmici. To su vrijeđanje u dopunskom izvješću prijavile službene osobe. Prema izvješću službenih osoba, vrijeđanje je započelo u 65. minuti, a nastavilo se i nakon završetka utakmice. Disciplinski sudac napominje kako će donijeti odluku na temelju postojećih iskaza ukoliko se klub ne očituje u propisanom roku.

isključenje igrača NK "Jadran" KS Ivana Ratkovića u 65. minuti zbog oštre igre

isključenje igrača NK “Jadran” KS Ivana Ratkovića u 65. minuti zbog oštre igre na utakmici između NK Postira Sardi i Nk Jadran KS (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...