PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dvojica igrača ostvarila maksimalni učinak u Bolu

Započela je Bolska tenis liga, prvo izdanje toga natjecanja, a s njom i športska uzbuđenja na teniskim terenima Bluesun teniskoga centra u Bolu.

Za sada 15 igrača
Odigrani su prvi susreti, pa je to natjecanje dobilo već i dvojicu igrača sa 100-postotnim učinkom; Toni Trutanić i Matko Jovanović dijele prvo mjesto na ljestvici. — Liga za sada okuplja 15 igrača, a zasigurno će ih biti još jer su prijave moguće, rekao je organizator Bolske tenis lige Tonči Buljan.

U završni turnir ulazi osam najbolje rangiranih
Naglasio je kako će prvi dio lige trajati do bolske fjere, odnosno do 5. kolovoza, kada ce se održati završni turnir s osam najbolje rangiranih igrača. Posebnost natjecanja je takozvani ELO sistem rangiranja igrača u kojemu se bodovi dodjeljuju nakon svakoga odigranoga meča, a broj bodova ovisi o relativnoj snazi protivnika.

Pripreme za drugi Match Bol Open
— Cilj nam je kroz natjecateljske mečeve osnažiti bolsku i bračku tenis scenu kako bismo svi zajedno što spremnije dočekali drugi Match Bol Open tenis turnir, rekao je Buljan, najavljujući Bolsku tenis ligu. Rezultate natjecanja možete pratiti na sljedećoj poveznici: http://napravibreak.com/league/rezultati.php?id=1.

Prvi dio Bolske tenis lige trajat će do 5. kolovoza, kada će se održati i završni turnir s osam najbolje rangiranih igrača (foto: Tonči Buljan)

Podjelite:

You may also like...