PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Evo zašto je odgođena utakmica koja se trebala igrati večeras između Fortune Povlja i Olmissuma iz Omiša

I kad je gotovo sve bilo spremno da balun krene s centra u utakmici 1. kola 1. županijske malonogometne lige u kojoj su se danas, 27. listopada, trebali sastati Fortuna iz Povalja i Olmissum iz Omiša stigla je iznenadna vijest zbog koje se utakmica večeras ipak neće igrati.

Cijela momčad poslana u samoizolaciju
Kompletna momčad Olmissuma nalazi se u samoizolaciji jer su dva igrača iz njhovih redova pozitivna na Covid-19, pa je tako koronavirus pomrsio planove. — Ostatak momčadi nadležni su pravovremeno poslali u samoizolaciju. Zbog mjera predostrožnosti i omladinski pogon Malonogometnoga kluba Olmissum mirovat će sljedeći tjedan, objavili su iz omiškoga malonogometnoga kluba. Prvi put na otok nisu stigli zbog poteškoća u putovanju, a utakmica je tada trebala biti odigrana 21. listopada. Zatvorena prometnica onemogućila je gostujući sastav u dolasku na Brač. Samo dva dana poslije objavljen je današnji novi termin odigravanja utakmice, ali ovaj put momčak iz Omiša zaustavila je korona.

Direktor Zlatar: Najbitnije da se momci što brže oporave
O tome da je utakmica odgođena sinoć nam je potvrdio i direktor Fortune Povlja Tonči Zlatar. — Što se može? Bit će za to vremena. Najbitnije da se momci iz Omiša što brže i što lakše oporave, poručio je Zlatar. Utamica između Fortune i Olmissuma trebala se igrati večeras u 20.00 sati u sportskoj dvorani u Supetru u kojoj je sastav iz Povalja trebao biti domaćin Omišanima. Zato će “domaćini”, kako nam je javio Zlatar, umjesto nogometne utakmice odraditi trening i tako se nastaviti dodatno pripremati za nastup u 1. županijskoj malonogometnoj ligi. Koliko im je start malonogometne sezone važan najbolje potvrđuje poruka iz toga kluba: — Jedva čekamo da krene.

Umjesto nogometne utakmice koja se večeras trebala igrati između Fortune Povlja i Olmissuma iz Omiša, domaćini će večeras odraditi trening i nastaviti s pripremama za početka sezone u 1. županijskoj malonogometnoj ligi izvor: Fortuna Povlja)

Podjelite:

You may also like...