Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Fortuna pobjedom na gostovanju otvorila nogometnu sezonu u 1. županijskoj malonogometnoj ligi

Malonogometni klub Fortuna iz Povalja ostvarili su u subotu, 31. listopada, vrlo važnu pobjedu na početku nogometne sezone u 1. županijskoj malonogometnoj ligi.

Kontrolirali utakmicu i stvarali šanse
Na gostovanju protiv MNK G—točka u dvorani Bilankuša u Solinu zabilježili su važnu pobjedu i slavili rezultatom 3:2. Strijelci su bili Mate Roić u 7. minuti, Ivica Zlatar u 13. minuti i Ivan Dragičević u 35. minuti. Domaćini su prvo smanjili vodstvo zgoditkom Duje Smoljana u 29. minuti, da bi deset minuta poslije drugi pogodak za domaćine postigao Filip Sabljić, ali to nije bilo dovoljni ni za remi.

Domaćini imali zicer 10 sekundi prije kraja
— A što reći. Tri četvrtine utakmice smo kontrolirali, stvarali šanse, pogađali stative, poručili su iz kluba Fortuna. Tvrde kako su dobro prošli s obzirom na sve viđeno u utakmici. — Domaćini su imali zicer 10 sekundi do kraja, pojasnili su iz Fortune te istaknuli kako je ovo “prva, jako bitna pobjeda”. — Bravo momci, objavio je klub na svojoj Facebook stranici.

Korona odgodila prvu domaću utakmicu
Klub iz Povalja očekuje i zaostala utakmica, ona protiv Olmissuma iz Omiša, koja se trebala igrati 27. listopada u Supetru, ali je odgođena zbog nekoliko pozitivnih igrača u redovima gostujućega sastava.

Na gostovanju protiv MNK G—točka u dvorani Bilankuša u Solinu u subotu, 31. listopada, Malonogometni klub Fortuna iz Povalja zabilježio je važnu pobjedu i slavio rezultatom 3:2. Bila je to prva službena utakmica u 1. županijskoj malonogometnoj ligi (izvor: Facebook Fortuna Povlja)

Podjelite:

You may also like...