PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Fortuna Povlja večeras na gostovanju u Trilju

Malonogometni klub Fortuna Povlja danas, 25. studenoga, u 6. kolu 1. županijske malonogometne lige snage će odmjeriti s malonogometnim klubom iz Trilja.

Fortuna je trenutno četvrta na prvenstvenoj ljestvici
Susret je najavljen za 20.00 sati, a igrat će se u triljskoj sportskoj dvorani. Fortuna Povlja u novu utakmicu ulazi kao trenutno četvrta momčad na prvenstvenoj ljestvici i s dosad osvojenih 6 prvenstvenih bodova. — Kažu da će malo tko izvući bodove iz Trilja. Mi se ipak nadamo, poručili su iz malonogometnoga kluba s Brača.

Do sada dvije pobjede i jedan poraz
U tri prvenstvena susreta Fortuna je slavila dva puta, dok je u 5. kolu poražena na gostovanju u Trogiru u susretu protiv Futsal Muline. U dosada odigranim utakmicama malonogometna momčad s Brača postigla je 21 zgoditak, a primila 13, pa je omjer golova u dobrom plusu.

Pred Fortunom i dva odgođena susreta
Pred Fortunom su i dva odgođena susreta, jedan protiv Olmissuma iz Omiša koji se trebao igrati 27. listopada, ali je otkazan zbog korone u redovima gostujućega sastava i susret protiv momčadi iz Solina koja je bila na rasporedu 20. studenoga. Tada je utakmica otkazana zbog vremenskih neprilika. Olujna bura najavila je moguće poteškoće u trajektnomu prometu, pa je gostujućemu sastavu iz Solina bio upitan povratak zadnjim trajektom s Brača. Utakmica je s razlogom i otkazana jer na kraju posljednji trajekt iz Supetra za Split nije ni isplovio.

Malonogometni klub Fortuna Povlja večeras gostuje u Trilju u 6. kolu 1. županijske malonogometne lige (izvor: Fortuna Povlja)

Podjelite:

You may also like...