Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Hajduk završio mini pripreme u Postirima; cijeli tim oduševljen gostoprimstvom, a domaćini ponosni što su bijeli bili među njima

Posljednjim treningom u uvali Lovrečina, održanim u subotu 12. listopada, Hajdukova momčad predvođena stručnim stožerom završila je mini pripreme u Postirima, gdje se nalazila od 8. listopada.
Bijeli su aktivno iskoristili petodnevne pripreme u tijeku reprezentativne pauze, kako bi se što kvalitetnije pripremili za nastavak prvenstvene sezone, a u Postirima su se osjećali kao kod kuće. Trener Damir Burić na postirske mini pripreme poveo je 24 igrača i 10 članova stručnoga stožera a sve je trebalo ozbiljno odraditi uoči gostovanja i nove prvenstvene utakmice protiv NK Lokomotiva u Zagrebu.

prva momčad Hajduka mini pripreme u reprezentativnoj stanci odradila je u Postirima od 8. do 12. listopada (foto: J. Bašić)

Hajduk zahvalan na iznimnom gostoprimstvu
— Hvala svim Bračanima na iznimnom gostoprimstvu koje su nam pružili u posljednjih pet dana, poručili su iz Hajduka, uvijek zadovoljni kada dolaze u svoju gotovo redovitu bazu. Smješteni u hotelu u središtu mjesta imali su sve na raspolaganju, a travnjak u blizini hotela, na koji igra NK Postira Sardi, bijelima je već je dobro poznat. Splitskoj momčadi i vrijeme je bilo naklonjeno tako da su pripreme mogle ići planiranim tijekom.

na mini pripreme trener Damir Burić poveo je 24 igrača i 10 članova stručnog stožera; treninzi su bili organizirani u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima na travnjacima NK Postira Sardi (foto: J. Bašić)

Ponosan sam svaki put kad Hajduk dođe u Postira, rekao je načelnik Siniša Marović
Mladi postirski načelnik Siniša Marović rado se osvrnuo na boravak Hajduka u Postirima, gdje je sa svojim suradnicima i upravom NK Postira Sardi bio domaćin. — Kao vjernome pratitelju i navijaču Hajduka zaista mi je gušt i ponasan sam svaki put kad dođu u Postira, rekao nam je načelnik Marović, izražavajući zadovoljstvo što je Hajduk ponovno za svoju bazu odabrao upravo Postira.

posljednjim treningom u uvali Lovrečina, održanim u subotu 12. listopada, Hajdukova momčad predvođena stručnim stožerom završila je mini pripreme u Postirima (izvor: facebook HNK Hajduk Split)

Bijele i načelnika nakratko posjetio predsjednik kluba Marin Brbić
— Bili su oduševljeni uvjetima za treniranje u Postirima te su najavili ponovni dolazak, istaknuo je načelnik kojega je u tijeku petodnevnih mini priprema nakratko posjetio i prvi čovjek Hajduka predsjednik uprave Marin Brbić. Zanimalo nas je i što Hajduk znači za Postira i njegove stanovnike koji su s pozornošću pratili treninge bijelih u prijepodnevnim i poslijepodnim satima. — Hajduk je u cijeloj Dalmaciji, pa tako i u Postirima više od kluba; on je po meni simbol ljubavi prema Dalmaciji, Splitu, balunu, dalmatinskom čoviku, rekao je Marović, najavivši kako će i u buduće Hajduku ponuditi na raspolaganje sve resurse i za buduću suradnju.

pripreme bijelih pratili su vjerni Hajdukovi navijači na tribinama, a oni najmlađi imali su čast biti u blizini igrača i fotografijom ili autogramom zabilježiti bliski susret s bijelima (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...