Iz Fortune Povlja: Nismo do sada baš briljirali

Nakon tri odigrana kola Malonogometni klub Fortuna iz Povlja nalazi se na 5. mjestu prvenstvene ljestvice, a na računu ima ukupno pet bodova u natjecanju 1. Županijske malonogometne lige.

Samo Fortuna Povlja i Strožanac nisu upisali poraz
U tri utakmice, od kojih je jedna bila domaća, i to protiv MNK Mulina, a igrala se u sportskoj dvorani u Supetru, Fortuna Povlja upisala je jednu pobjedu i dva neodlučena rezultata. — Raduje podatak da nakon tri teška susreta nismo poraženi, jedino MNK Strožanac i mi s kojim smo odigrali 3:3, objavili su na Facebooku iz toga kluba.

Iz Kluba: Ne trebamo se ni puno žaliti
— Prvenstvo je na samome početku, nismo do sada baš briljirali, ali ne trebamo se ni puno žaliti. Znamo da možemo i to je sve, poručili su.

Fortuna u petak domaćin momčadi sa začelja tablice
Fortuna Povlja 4. kolo 1. Županijske malonogometne lige odigrat će u petak, 12. studenoga, u Supetru protiv MNK Olmissuma II. Utakmica će se igrati s početkom u 20.15 sati. Domaćini neće, kao ni 26. listopada, imati podršku s tribina zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije.

Na 1. mjestu prvenstvene ljestvice nalazi se MNK Strožanac s dvije pobjede i jednim neodlučenim rezultatom, a ima ukupno sedam prvenstvenih bodova. Na samom začelju je MNK G-točka, za sada bez upisanih bodova.

izvor: Fortuna Povlja

Podjelite:

You may also like...