Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Iz Škole nogometa u Bolu upozoravaju: “Nažalost, opet imamo neprimjereno ponašanje na igralištu”

Igralište na Poljani u Bolu ovih je dana opet meta neprimjerenoga ponašanja. Iz Škole nogometa Bol, čiji je voditelj Boško Botica, mladi profesor tjelesne i zdravstvene kulture, stižu slike koje zabrinjavaju.

Osim životinjskoga izmeta na igralištu, slike ukazuju i na vandalsko ponašanje na vratima od spremišta za lopte i ostale rekvizite.

izvor: Facebook Škola nogometa Bol

Igralište nije za kućne ljubimce
— Poštovani roditelji, nažalost opet imamo neprimjereno ponašanje na igralištu. Dotične situacije su nastale jučer iza 17.45 sati. Molim vas da malo popričate s vašom djecom za što služi igralište, da igralište nije za kućne ljubimce, da se ne razbijaju stvari. Hvala na razumijevanju, objavljeno je danas, 20. veljače, na Facebooku bolske Škole nogometa i priložene fotografije koje potvrđuju navode u objavi.

Igralište je otvoreno za sve
Voditelj Škole prof. Botica ističe za BRAČ danas kako je igralište na Poljani otvoreno za sve te da svakoga dana mnogo Boljana s djecom provodi vrijeme na igralištu. — Igralište na Poljani između ostaloga koriste škola nogometa, košarke i balotaši, poručio je Botica.

Treninzi Škole nogometa u Bolu održavaju se utorkom, srijedom i petkom. Polaznici te škole od 1. do 4. razreda trening imaju utorkom i petkom u 9.45 sati, polaznici od 5. do 8. razreda srijedom i petkom od 16.30 sati, dok vrtićka djeca na igralištu treniraju srijedom i petkom s početkom u 15.15 sati.

— Poštovani roditelji, nažalost opet imamo neprimjereno ponašanje na igralištu. Dotične situacije su nastale jučer iza 17.45 sati. Molim vas da malo popričate s vašom djecom za što služi igralište, da igralište nije za kućne ljubimce, da se ne razbijaju stvari. Hvala na razumijevanju, objavljeno je danas, 20. veljače, na Facebooku bolske Škole nogometa (izvor: Škola nogometa Bol Facebook)

Podjelite:

You may also like...