PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Loš dan u Bolu za hrvatske tenisačice. Mrdeža nakon meča nije dala ni izjavu, odjurila prema hotelu

Treći dan WTA Croatia Bol Open turnira počeo je loše za domaće. Slovakinja Kristina Kučova bila je bolja od Tereze Mrdeže u tri seta – 3:6, 6:4, 6:3, a i kasnije se nastavilo u istomu tonu, Rumunjka Irina Bara je sa 6:3, 6:0 nadigrala Tenu Lukas.

Nije mi drago igrati protiv domaćih igračica
— Nikad mi nije drago igrati protiv domaćih igračica jer su sve oči uprte u njih, kao i nade navijača. No, igrala sam danas odlično, za razliku od prvoga kola. Sada nisam gotovo ništa promašila, zadovoljno je ustvrdila nakon trijumfa 26-godišnja Rumunjka.

Počela dobro, ali nije izdržala
Tereza Mrdeža počela je dobro, ali nije izdržala. Brzinom munje hrvatska tenisačica povela je 4:0 protiv 31-godišnje Slovakinje Kristine Kučove, no tada je i njezina suparnica počela igrati. Već je taj nastavak prvoga seta bio “čupav” za Mrdežu, makar je u startu izgledalo da će to biti “kamilica”. Hrvatska tenisačica ipak je uspjela taj set pospremiti u džep sa 6:3, no dalje se Slovakinja dizala, a Mrdeža nije pronalazila recept za povratak u sedlo. Bila je ljuta na sebe nakon meča, s crvenom zemljom po nogama sve do koljena vidjelo se koliko je borbe unijela u ovaj dvoboj koji bi je posve primaknuo ulasku u top 200. Nije se stoga niti zaustavila, nije mogla ni izjavu dati, odjurila je prema hotelu.

Kučova: Alergična sam na stabla maslina
Izjavu je zato dala Slovakinja Kučova. — Tereza je igrala vrlo dobro, pogotovo u početku. Meni je trebalo vremena da se priviknem na centralni teren koji je drugačiji od onoga na kojemu sam igrala u prvomu kolu. Uspjela sam uhvatiti ritam i proći dalje, rekla je Kučova. Ona je jedna od rijetkih kojoj teniski centar u Bolu i nije najdraže mjesto za igru. — Ma kakvi, uf. Ne odgovaraju mi uvjeti ovdje, rekla je i otkrila razlog: — Alergična sam na stabla maslina. A maslinovo ulje? — Ne, to mi je ok, odgovorila je Kučova.

Treći dan WTA Croatia Bol Open turnira počeo je loše za domaće. Slovakinja Kristina Kučova bila je bolja od Tereze Mrdeže u tri seta – 3:6, 6:4, 6:3, a i kasnije se nastavilo u istom tonu, Rumunjka Irina Bara je sa 6:3, 6:0 nadigrala Tenu Lukas (foto: Vladimir Dugandžić)

Podjelite:

You may also like...