Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Mladi igrač Toni Matulić iz NK Postira Sardi drugi na listi strijelaca 1. Županijske nogometne lige u dosadašnjem dijelu prvenstva

Toni Matulić, mladi igrač iz Postira, član momčadi NK Postira Sardi, drugi je na listi strijelaca u dosadašnjem dijelu nogometne sezone u 1. Županijskoj nogometnoj ligi, objavio je danas, 5. studenoga, Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske. Iz nogometnoga kluba u Postirima na listi strijelaca nalazi se i Mate Eterović s 4 postignuta gola.

Samo su dva igrača u 1. Županijskoj nogometnoj ligi postigla do sada 7 golova
Prvi prema broju postignutih golova je igrač Mario Šimić iz NK Imotski, a zatim Toni Matulić sa 7 posignutih golova, koliko ima i Karlo Vodanović iz NK Primorac. Gol manje postigli su Ante Buljan iz NK OSK iz Otoka, zatim Deni Đuras iz NK GOŠK iz Kaštel Gomilice i Ivan Šarić, član momčadi NK Orkan iz Dugoga Rata. Prvi zgoditak ove sezone Matulić je postigao odmah u 1. kolu, i to na gostovanju u Dugom Ratu protiv NK Orkan kada je zabio u 54. minuti, a u utakmici 9. kola, odigranoj 3. studenoga, bio je strijelac oba pogotka pred domaćim navijačima, prvoga u 22. i drugoga u 39. minuti.

NK OSK iz Otoka trenutno je prvi, a vodi i prema broju postignutih golova
Momčad s najvećim brojem postignutih golova trenutno je NK OSK koji je preuzeo i prvo mjesto na ljestvici, a koji je do sada postigao 25 golova, a primio 14. Na drugom mjestu prema broju postignutih golova je NK Mladost iz Prološca s 20 golova i 9 primljenih. Treće mjesto za sada pripada NK Omiš koji je osmi na prvenstvenoj ljestvici, a koji je u ovom dijelu prvenstva zabio 18 i primio 12 golova.

Postirani u 9 utakmica upisali 4 pobjede
Prema broju pobjeda, u do sada odigranih 9 prvenstvenih kola, po 6 pobjeda imaju NK OSK i NK Mladost, a po 4 NK Postira Sardi, NK Jadran, NK Orkan i NK GOŠK.

u 9. kolu 1. Županijske nogometne lige igrač Toni Matulić bio je strijelac oba pogotka za domaćine u susretu protiv NK Jadran iz Tučepa (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...