Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Nakon dvije godine pobjeda pripala Povljanima

U prijateljskom susretu između Malonogometnoga kluba Hajduk i Malonogometnoga kluba Fortuna Povlja koji se odigrao u subotu, 8. kolovoza, u Povljima, pobjedu su odnijeli domaćini susreta, slavivši protiv splitske momčadi rezultatom 9:1. Domaćini su nastupili u kombiniranim sastavima juniora i kadeta.

Iz Fortune Povlja: Radili smo cijelo ljeto
— Naši momci odnijeli su iznenađujuće visoku pobjedu s obzirom na snagu protivnika. Naši prijatelji iz Splita još nisu počeli s pripremama, dok smo mi radili cijelo ljeto, objavili su iz Fortune Povlja, nakon uvjerljive pobjede pred domaćom publikom. Najuvjerljiviji igrač u domaćem sastavu s tri postignuta pogotka bio je Joško Jakšić, Antonio Zlatar zabio je 2 zgoditka te po jedan Joško Gracin, Patrik Cipovec, Ivan Eterović i Ivica Zlatar.

Pobjeda nakon dvogodišnjih poraza
— Pristup utakmici naših momaka bio je jako profesionalan i zbog činjenice da smo zadnje dvije godine izgubili od ove ekipe. Čestitke jednima i drugima na fer igri i borbi do zadnjega trenutka. Našim momcima čestitamo na pobjedi, ponosno su istaknuli iz toga bračkog kluba čiji je kombinirani sastav nastupio pod “dirigentskom palicom” Ivana Bezmalinovića, dok je splitska momčad nastupila pod vodstvom trenera Denisa Lukina.

MNK Hajduk u prvoj sezoni natjecanja osvojio 1. mjesto
Malonogometni klub Hajduk iz Splita osnovan je 2012. godine, a već u prvoj sezoni, godine 2012./2013. osvojio je 1. mjesto u 1. Županijskoj malonogometnoj ligi. Trenutno se natječe u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi.

U prijateljskom susretu između Malonogometnoga kluba Hajduk i Malonogometnoga kluba Fortuna Povlja koji se odigrao u subotu, 8. kolovoza, u Povljima, pobjedu su odnijeli domaćini susreta, slavivši protiv splitske momčadi rezultatom 9:1 (izvor: Facebook Fortuna Povlja)

Podjelite:

You may also like...