PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NK Postira Sardi novu sezonu otvorio pobjedom protiv NK Orkan u Dugom Ratu

NK Postira Sardi iz Postira otvorio je jučer, 7. rujna, novu nogometnu sezonu pobjedom protiv NK Orkan u Dugom Ratu, pobjedivši na gostovanju rezultatom 0:2. Tom je utakmicom 1. kola započeo prvenstvo u 1. Županijskoj nogometnoj ligi u kojoj će se Postirani i ove godine nastaviti natjecati za što bolji plasman.

Mrežu domaćina načeo Mate Eterović u 20. minuti
Strijelac prvoga pogotka, jedinoga u prvom poluvremenu, bio je Mate Eterović u 20. minuti, dok je zgoditak za konačan rezultat 0:2 postigao Toni Matulić u 54. minuti. Gosti su sve tri izmjene izvršili u drugom poluvremenu. U 75. minuti iz igre je izišao Ognjen Galić, a zamijenio ga je Petar Eterović. Nekoliko minuta kasnije, igru je napustio Marin Barada, a u igru je ušao igrač s brojem 13 Petar Jukić. Posljednja izmjena obavljena je u 86. minuti kada je na klupu poslan Toni Matulić. Ostatak utakmice odigrao je Gordan Veljača. Tako su Postirani upisali prva tri boda odmah na startu, a nakon prve takmice 6. su na prvenstvenoj ljestvici.

Prošlu sezonu završili su na 11. mjestu
Postirani će i ove godine nastupati pod vodstvom trenera Nenada Bilića, dok NK Orkan vodi Antonio Borić. Utakmicu je sudio Ante Sočo iz Stobreča, dok je delegat i kontrolor suđenja bio Ante Podrug iz Dicma. Postirani se ove godine nadaju boljim rezultatima; trebat će im za ostvarenje toga više rada i rezultatski uspjesi na travnjacima. Treba podsjetiti kako su prošlu sezonu završili tek na 11. mjestu, a neko su vrijeme vodili ozbiljnu borbu da se odmaknu od samoga dna prvenstvene ljestvice. S nekoliko dobrih rezultata uspjeli su ostati u družtvu 1. Županijske nogometne lige.
Postirani će sljedeću utakmicu odigrati pred domaćom publikom protiv NK Zmaj iz Makarske.

NK Postira Sardi posljednju utakmicu u domaćem prvenstvu pred domaćom publikom odigrao je protiv NK Poljičanin

NK Postira Sardi posljednju utakmicu prošle sezone u domaćem prvenstvu pred domaćom publikom odigrao je protiv NK Poljičanin, dok će novu sezonu otvoriti protiv NK Zmaj iz Makarske u 2. kolu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...