PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NK Postira Sardi otvara prvenstvenu sezonu protiv NK Orkan u Dugom Ratu

NK Postira Sardi otvorit će u subotu, 7. rujna, novu nogometnu sezonu na gostovanju u Dugom Ratu u prvoj prvenstvenoj utakmici protiv NK Orkan. Bit će to utakmica 1. kola u sustavu natjecanja 1. Županijske nogometne lige koja će se igrati od 17.00 sati, kada i većina utakmica u toj razini natjecanja.

Sastaju se tako u 1. prvenstvenom kolu Poljičanin 1921 – Mladost, Gošk je domaćin Jadranu iz Tučepa, Zmaj iz Makarske Mračaju, Omiš Jadranu iz Kaštel Sućurca, dok će Omladinac gostovati u Otoku protiv OSK-a. Utakmica između NK Primorac i NK Imotski igrat će se u nedjelju, 8. rujna, u 17.00 sati.

Postirani će u Dugom Ratu u prvoj prvenstvenoj utakmici nastupiti u sljedećemu sastavu: Josip Duvančić, Ivan Beović, Duje Jurić, Karlo Mihaić, Nikola Šantić, Duje Doljanin, Nikola Lukić, Toni Matulić, Ognjen Galić, Marin Barada, dok će u napadu igrati Mate Eterović. NK Postira Sardi i ove će godine voditi trener Nenad Bilić. Pravdu će Postiranima na gostovanju dijeliti Ante Sočo, a pmoćnici će mu biti Ante Milinović i Tomislav Kujundžić, dok je četvrti sudac Mihovil Jukić. Delegat i kontrolor suđenja bit će Ante Podrug.

NK Postira Sardi pobjedom je protiv NK Omiš 0:1 na gostovanju završio prošlu prvenstvenu sezonu, dok će novu otvoriti na gostovanuj u Dugom Ratu protiv NK Orkan (foto: iz arhive)

NK Postira Sardi pobjedom je protiv NK Omiš 0:1 na gostovanju završio prošlu prvenstvenu sezonu, dok će novu otvoriti također na gostovanju u Dugom Ratu protiv NK Orkan (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...