PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NK Postira Sardi u 5 prvenstvenih utakmica ostvario 3 pobjede i upisao 11 bodova

NK Postira Sardi iz Postira u 5. kolu 1. Županijske nogometne lige odigrao je u subotu, 5. listopada, utakmicu neodlučenim rezultatom 1:1 na gostovanju protiv NK Omladinac u Vranjicu. Strijelac za Postirane bio je Ivo Matulić u 21. minuti, a izjednačujući gol za domaćine postigao je Filip Gagić u 90. minuti susreta.

Postirani u dosadašnjem dijelu prvenstva imaju 11 osvojenih bodova
U prvih 5 prvenstvenih utakmica Postirani su ostvarili 3 pobjede, odigrali 2 utakmice neodlučeno, a na prvenstvenoj ljestvici imaju upisanih 11 bodova. Pobjede su ostvarili u utakmici protiv NK Orkan u 1. kolu na gostovanju u Dugom Ratu, zatim kod kuće protiv NK Zmaj iz Makarske u 2. kolu i protiv NK OSK iz Otoka u prošlom prvenstvenom kolu, koje je također odigrano pred domaćom publikom. Postirani su neodlučenim rezultatom odigrali utakmicu protiv NK Omiš, 22. rujna, i jučer na gostovanju protiv NK Omladinac.

Postirani 3. na prvenstvenoj ljestvici, poslije NK GOŠK i NK Mladost
Postirani se sada nalaze na 3. mjestu prvenstvene ljestvice poslije NK GOŠK iz Kaštel Gomilice, koji trenutno drži 1. mjesto s 12 bodova, koliko ima i NK Mladost iz Prološca na 2. mjestu. Zanimljivo, prva i druga momčad na prvenstvenoj tablici imaju upisan po 1 poraz. Momčad Nenada Bilića iz Postira postigla je u dosadašnjem dijelu prvenstvene sezone 10 zgoditaka, a primila 4.

Treći svladao prvoga
U ostalim utakmicama 5. kola, GOŠK, koji je ušao u utakmicu s 3. mjesta, svladao je Mladost koja se nalazila na 1. mjestu rezultatom 2:0, Orkan i Primorac odigrali su 3:1, Zmaj iz Makarske kod kuće je uvjerljivo slavio protiv Poljičanina 1921 rezultatom 5:0, OSK bio je bolji od Jadrana iz Tučepa 3:1, Jadran iz Kaštel Sućurca slavio je protiv Mračaja, pobjedivši 3:1, dok su Imotski i Omiš odigrali neodlučeno 3:3.

NK Postira Sardi u 5 prvenstvenih utakmica upisao je 3 pobjede i 11 bodova, a nalatzi se na 3. mjestu poslije NK GOŠK i NK Mladost (foto: iz arhive)

NK Postira Sardi iz Postira u dosadašnjih 5 prvenstvenih utakmica upisao je 3 pobjede i osvojio 11 bodova, a nalazi se na 3. mjestu poslije NK GOŠK i NK Mladost (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...