PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Odgođena utakmica između NK Postira Sardi i NK Poljičanin 1921 igrat će se 7. prosinca

Odgođena prvenstvena utakmica između NK Postira Sardi i NK Poljičanin 1921, koja se u 11. kolu trebala igrati 17. studenog na igralištu Polježice u Postirima, odigrat će se u subotu, 7. prosinca, u 13.30 sati.

Odluku je donio povjerenik za natjecanje u 1. Županijskoj nogometnoj ligi
Odlučio je tako 21. studenoga Dino Knezović, povjerenik za natjecanje u 1. Županijskoj nogometnoj ligi, a nakon što je utakmica odgođena zbog loših vremenskih prilika i prekida trajektnih linija zbog čega gostujuća momčad nije mogla doći u Postira. Povjerenik je odluku donio prema Pravilniku o nogometnim natjecanjima Hrvatskoga nogometnog saveza i propozicijama natjecanja u 1. ŽNL.

NK Mračaj i NK Imotski igrat će u istom terminu
Osim te utakmice, i prvenstvena utakmica 9. kola između NK Mračaj i NK Imotski, koja je bila odgođena, odigrat će se također u istom terminu u Runovićima.
Utakmicu 12. prvenstvenoga kola Postirani će igrati u nedjelju, 24. studenoga, na gostovanju u Stobreču protiv NK Primorac. Početak je u 13.30 sati.

NK Postira Sardi odigrat će zaostalu utakmicu 11. kola 1. Županijske nogometne lige u subotu, 7. prosinca, protiv NK Poljičanin 1921

NK Postira Sardi odigrat će odgođenu utakmicu 11. kola 1. Županijske nogometne lige u subotu, 7. prosinca, protiv NK Poljičanin 1921 na igralištu Polježice u Postirima (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...