Salon namještaja DC DESIGN
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Održan ždrijeb za WTA Croatia Bol Open 2019: započeli prvi teniski mečevi

Ždrijebom za WTA Croatia Bol Open 2019. u ponedjeljak, 3. lipnja, započeo je teniski turnir za žene u Bolu, središnji sportski događaj na našemu otoku, koji će se od 4. do 9. lipnja održati u Bluesun teniskom centru. Četvrto je to izdanje ženskoga teniskoga turnira, jedinstvenoga WTA turnira u ovome dijelu jugoistočne Europe, vrijednoga 125.000 dolara. Svim igračicama zajedničko je jedno: lov pozicije u top 100.

U ždrijebu održanomu u koktel baru “Varadero” sudjelovale su igračice, i to Olga Danilović iz Srbije, Jana Fett iz Hrvatske, Tamara Zidanšek iz Slovenije, WTA supervizorica, Christina Romero i direktor turnira Feliks Lukas. U ovogodišnjemu ždrijebu za WTA teniski turnir mogla je sudjelovati i pristigla publika.

Donosimo vam i raspored prvoga kruga natjecanja na WTA turniru.

Žene Singles
[1] T. Zidansek (SLO) vs. M. Minella (LUX)
[WC] J. Fett (CRO) vs. S. Voegele (SUI)
V. Strakhova (UKR) vs. N. Hibino (JPN)
A. Tatishvili (USA) vs. [7] T. Bacsinszky (SUI)
[3] A. Krunic (SRB) vs. O. Danilovic (SRB)
A. Bogdan (ROU) vs. [WC] M. Djakovic (SRB)
K. Juvan (SLO) vs. D. Jakupovic (SLO)
[WC] A. Danilina (KAZ) vs. [5] A. Sharma (AUS)
[6] J. Teichmann (SUI) vs. I. Begu (ROU)
Y. Bonaventure (BEL) vs. P. Badosa Gibert (ESP)
[9] [PS] A. Friedsam (GER) vs. [WC] L. Boskovic (CRO)
B. Schoofs (NED) vs. [4] A. Schmiedlova (SVK)
[8] L. Siegemund (GER) vs. T. Lukas (CRO)
D. Allertova (CZE) vs. T. Mrdeza (CRO)
E. Gorgodze (GEO) vs. V. Flink (RUS)
B. Haddad Maia (BRA) vs. [2] S. Sorribes Tormo (ESP)

Žene Doubles
[1] C. Lister (SWE) / R. Voracova (CZE) – Bye
Y. Bonaventure (BEL) / B. Schoofs (NED) vs. D. Jakupovic (SLO) / T. Lukas (CRO)
[3] A. Amanmuradova (UZB) / N. Hibino (JPN) – Bye B. Gumulya (INA) / J. Rompies (INA) vs. J. Fett (CRO) / J. Teichmann (SUI)
A. Fomina (RUS) / T. Mrdeza (CRO) vs. A. Sharma (AUS) / V. Strakhova (UKR)
A. Bogdan (ROU) / C. Skamlova (SVK) vs. [4] A. Danilina (KAZ) / Y. Sizikova (RUS)
[WC] L. Boskovic (CRO) / M. Djakovic (SRB) vs. O. Danilovic (SRB) / T. Zidansek (SLO)
[2] T. Bacsinszky (SUI) / M. Minella (LUX) – Bye

Natjecanja na teniskim terenima počinju u utorak, 4. lipnja, u 13.00 sati, dok će se meć dana igrati u 20.30 sati na središnjem teniskom terenu. Na ovogodišnji WTA turnir za žene u Bol su doputovale 32 igračice, od kojih su 4 iz Hrvatske, po 3 natjecateljice stigle su iz Slovenije, Švicarske i Srbije. Španjolsku, Njemačku i Rumunjsku predstavljat će 2 igračice te po 1 iz Luxemburga, Ukrajine, Japana, Sjedninjenih Američkih Država, Češke, Kazahstana, Australije, Nizozemske, Slovačke, Brazila i Rusije. Svim igračicama zajedničko je jedno: vrebanje pozicije u top 100.

Vrijedi istaknuti da će se u tijeku turnira mečevi dana igrati u večernjem terminu, i to od 20.30 sati. Želja je organizatora privući što više posjetitelja, osigurati pravi sportski spektakl na teniskim terenima. Potvrđuje to i činjenica da su zainteresirani Boljani mogli osigurati besplatne ulaznice za cijeli turnir. Na zgradi poljoprivredne zadruge u središtu mjesta postavljen je i veliki ekran s kojega će zainteresirani moći uživo pratiti susrete s WTA turnira.

Za praćenje teniskoga turnira vlada interes i među medijima. Među 30 akreditiranih medija za praćenje WTA teniskoga turnira nalazi se i vaš portal “BRAČ danas”, a press centar osiguran je u prostorima hotela “Bluesun Elaphusa”. Osim toga, finale bolskoga teniskoga turnira, u nedjelju 9. lipnja, prenosit će i HRT na Drugom programu od 20.05 sati.

ždrijeb WTA teniskoga turnira za žene u Bolu, koji se igra od 4. do 9. lipnja u Bluesun teniskom centru, održan je u koktel baru "Varadero" (izvor: bolopen.com)

ždrijeb WTA teniskoga turnira za žene u Bolu, koji se igra od 4. do 9. lipnja u Bluesun teniskom centru, održan je u koktel baru “Varadero” (izvor: bolopen.com)

Podjelite:

You may also like...