Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Poraz Postirana u Vranjicu

Nogometaši kluba Postira Sardi poraženi su u 19. kolu 1. Županijske nogometne lige od Nogometnoga kluba Omladinac na gostovanju u Vranjicu u subotu, 6. travnja. Na igralištu Sportskoga centra Kava domaćini su slavili rezultatom 2 : 1. Domaćini su poveli golom Stipe Vrdoljaka početkom drugoga poluvremena, točnije u 46. minuti. Petnanest minuta kasnije izjednačio je Tomislav Mikulić, dok je pobjednički gol za domaćine postigao Mateo Kapitanović u 76. minuti.

Domaćini su izvršili sve tri izmjene, dok je momčad iz Postira obavila dvije, i to u 53. minuti kada je Andreja Vidovića zamijenio Ivo Matulić, dok je umjesto Gordana Veljače u 82. minuti u teren ušao Nikola Lukić. Protiv Omladinca nije nastupio Joško Radošević koji se ozljedio u prethodnoj utakmici pa će neko vrijeme trebati mirovati. Pravdu je djelio Nikola Večernik iz Splita, a pomoćnici su bili Ivan Kalinić i Luka Lisica.

Joško Radošević

Ozljeđeni Joško Radošević nije nastupio protiv Omladinca u Vranjicu. Ozljedio je na prethodnoj utakmici ključnu kost pa će trebati mirovati.

Podjelite:

You may also like...