PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Postirani pobjedom u gostima završili prvenstvenu sezonu

U posljednjem 26. kolu 1. Županijske nogometne lige, NK Postira Sardi upisao je danas, 25. svibnja, pobjedu u gostima protiv NK Omiš u utakmici odigranoj u Dugom Ratu. Utakmica je završila rezultatom 0:1 i gosti su se vratili s punim plijenom. Jedini zgoditak za goste upisao je Toni Matulić u 43. minuti.

Favorizirani domaćini ipak su izubili, ali su na kraju zadržali 4. mjesto. Gosti su u drugom poluvremenu izvršili sve tri izmjene. U 69. minuti strijelac utakmice napustio je igru, a ušao je Ivo Matulić. Nekoliko minuta kasnije umjesto Petra Jukića u igru je ušao Mateo Paladin. Posljednju izmjenu gosti su obavili u 89. minuti kada je Franu Silića zamijenio Nikola Lukić.

Postiranima je pobjeda u gostima donijela i promjenu pozicije, pa su pretekli NK Poljičanin 1921 i završili prvenstvo na 11. mjestu s 28 osvojenih bodova, dok je NK Poljičanin 1921 porazom završio na 12. mjestu s bodom manje od Postirana. NK Sloga potvrdio je titulu prvaka. Prvacima iz Mravinaca čestitamo, a NK Postira Sardi predstoji ozbiljni remont i pripreme za bolju predstavu u novoj nogometnoj sezoni.

NK Postira Sardi pobjedom je protiv NK Omiš na gostovanuj rezultatom 0:1 završio prvenstvenu sezonu (foto: iz arhive)

NK Postira Sardi pobjedom je protiv NK Omiš na gostovanju rezultatom 0:1 završio prvenstvenu sezonu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...