Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Postirani u posljednjoj utakmici pred domaćim navijačima svladali Poljičanina

NK Postira Sardi svladao je u posljednjoj utakmici pred domaćim navijačima prošloga vikenda NK Poljičanin 1921 u 25. kolo 1. Županijske nogometne lige na igralištu Polježice. Mrežu gostiju zatresao je u 11. minuti Mate Eterović. Gosti su do izjednačenja stigli u posljednjoj minuti prvoga poluvremena zgoditkom Tonija Muše. Pobjednički gol postigao je u sudačkoj nadoknadi Toni Matulić i tako osigurao domaćinima nova tri boda na prvenstvenoj ljestvici.

Domaćini su izvršili sve tri izmjene. Umjesto Petra Jukića u 46. minuti u igru je ušao Mateo Paladin, umjesto Nikole Šantića zaigrao je od 59. minute Petar Eterović, a posljednjih 15 minuta utakmice igrao je Ivo Matulić, zamijenivši Franu Silića. Utakmicu je sudio Luka Milin iz Splita, a pomagali su mu Branimir Poljak iz Glavica i Tomislav Kujundžić iz Splita.

U pretposljednjoj utakmici ove sezone NK Postira Sardi ima tako upisano 25 bodova, poslije gostiju koji su i dalje na 11. mjestu s 27 prvenstvenih bodova. Titula prvaka pripada NK Sloga iz Mravinaca s 59 prvenstvenih bodova, dok će društvo 1. Županijske nogometne lige napustiti NK Vinjani sa svega 7 osvojenih bodova.

Posljednju utakmicu u ovoj nogometnoj sezoni NK Postira Sardi odigrat će protiv NK Omiš u gostima u subotu, 25. svibnja, u 17.30 sati.

nogometaši NK Postira Sardi pred domaćim navijačima odigrali su 2:1 protiv NK Poljičanin 1921 i tako upisali nova tri boda na prvenstvenoj ljestvici (foto: J. Bašić)

nogometaši NK Postira Sardi pred domaćim navijačima na igralištu Polježice odigrali su 2:1 protiv NK Poljičanin 1921 i tako upisali nova tri boda na prvenstvenoj ljestvici (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...