Grad Supetar

Sportski teren dobit će i svoje tribine. Početak izgradnje najavljen za travanj, a završetak do sezone

Grad Supetar raspisao je ponovljeni natječaj za izgradnju tribina za sportski teren u Mircima, objavila je danas, 26. ožujka, gradonačelnica Supetra Ivana Marković. Najavila je kako se završetak radova očekuje do turističke sezone.

Pristigle ponude veće od planiranih sredstava u proračunu
— Natječaj smo prvi puta raspisali u veljači 2021. godine, ali smo ga morali ponoviti jer su ponude koje su došle na prvomu natječaju veće od sredstava koje su raspoređene u proračunu 2021. godine. Sredstva u iznosu od 30.000 kuna koja smo dobili za donaciju tribina od Rotraud Konrad utrošili smo na izradu projektne dokumentacije, nakon čega smo sređivali imovinsko-pravne odnose te suglasnosti za početak radova, istaknula je gradonačelnica Marković.

Vrijednost radova iznosi 250.000 kuna
Poručila je da ukupna vrijednost radova za izgradnju tribina u Mircima iznosi 250.000 kuna. — Unatoč velikoj krizi i padu prihoda Grad Supetar realizirat će izgradnju tribina. Početak radova očekujemo kroz travanj, objavila je na Facebooku supetarska gradonačelnica.

Sportski teren u Mircima dobit će i svoje tribine, najavila je danas, 26. ožujka, gradonačelnica Ivana Marković, objavivši kako će radovi početi u travnju, a završiti do turističke sezone (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...