Titula pripala mladim Postiranima; drugi uzastopni put osvojili naslov prvaka Brača

Završeno je drugo prvenstvo u stolnome tenisu pod hrvatskim stolnoteniskim savezom i tradicionalnim nazivom “Pingić Brač 2022”, javio je portalu BRAČ danas Nikša Juričević.

Natjecanju prethodila dodjela nagrada, pehara i medalja
Protekloga vikenda, od 1. do 3. srpnja, u nerežiškoj dvorani “Hrvatski dom” održano je pojedinačno prvenstvo otoka Brača u stolnome tenisu “Pingić Brač 2022”. Prije početka natjecanja organizator je najboljim klubovima i pojedincima uručio nagrade, pehare i medalje za prvenstvo koje je održano od ožujka do lipnja ove godine.

Veterani Galla sportski prihvatili uspjeh najjače konkurencije
Na kraju stolnoteniske lige “Pingić” umjesto supetarskoga Galla titula je ponovno pripala mladim Postiranima. Kako je naveo organizator natjecanja Nikola Kašić, zbog računalne pogreške iz propozicija natjecanja, titula ipak pripada mladim stolnotenisačima iz Postira. Postiranima je uručen veliki pehar za osvajanje drugoga uzastopnoga naslova otoka Brača.

Veterani Galla to su ipak sportski prihvatili, odmah čestitali svojoj najjačoj konkurenciji i za to im je organizator uručio Fair play peh, doznajemo od Nikše Juričevića, kroničara sportskih događaja na otoku.

izvor: Nikša Juričević Gallo

Podjelite:

You may also like...