PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U NK Postira Sardi počinju pripreme za novu sezonu: danas je prozivka igrača

Danas, 2. kolovoza, startaju pripreme za novu nogometnu sezonu NK Postira Sardi. Nakon odmora i “spašene” nogometne sezone u 1. Županijskoj nogometnoj ligi, kreće pripreme i ozbiljan rad za jesenski početak. Već sutra, 3. kolovoza, u klupskim prostorima obavit će se obvezni liječnički pregled svih igrača, u vremenu od 9.30 do 11.30 sati.

Trener će dati upute igračima i najaviti program priprema
I kako je to uobičajeno u klubovima, nova sezona bit će otvorena prozivkom igrača danas u 18.00 sati, a što će obaviti trener seniora Nenad Bilić. Nakon prozivke, uputit će igrače na prvi trening te im pojasniti program priprema i najaviti utakmice koje će igrati u pripremnom razdoblju.
Treba li uopće naglasiti koliko je važno da Bilićeva momčad shvati ozbiljno novu nogometnu sezonu nakon prošlogodišnje, koja je bila značajno turbulentna. Tek u završnici prvenstva Postirani su zaredali s dobrim rezultatima, i odmaknuli se od dna ljestvice. Posljednju prvenstvenu utakmicu Postirani su pred domaćim navijačima odigrali, 18. svibnja, protiv NK Poljičanin 1921, upisavši pobjedu od 2:1.

Postirani su nogometnu sezovu završili na 11. mjestu
Sezonu su završili i pobjedom protiv NK Omiš na gostovanju, pobjedivši domačine 0:1. Sezonu su okončali na 11. mjestu prvenstvene ljestvice s 28 osvojenih bodova. Nova sezona će sigurno donijeti i određene promjene u kadrovskom smislu. Kakav je bio nogometni “mercato” i što se još priprema u klubu od promjena, pokušat ćemo doznati i naravno objaviti. Treba napomenuti kako ljetni prijelazni rok traje do 31. kolovoza, a igrači su mogli promijeniti klub, ako su istupnicu od kluba zatražili do 31. srpnja.
Prvoplasirani NK Sloga iz Mravinaca sa 62 osvojena boda prešao je u viši rang natjecanja, odnosno u društvo trećeligaša gdje će se na čelu s trenerom Sinišom Jalićem boriti za nove uspjehe. Dodajmo samo da je trećeligaš iz Mravinaca s pripremama započeo još 17. srpnja treningom na Glavici.

Krenula godišnja pretplata za domaće utakmice
NK Postira Sardi objavio je na svojoj društvenoj mreži facebooku i da je krenula prodaja godišnje pretplate za novu sezonu, a iznos je ostao isti. Sve domaće utakmice ljubitelji nogometa moći će tako pogledati za ukupno 100 kuna. U klubu smatraju da je godišnja pretplata najbolje rješenje naplate ulaznice za domaće utakmice, a upravni odbor kluba tu je odluku donio još 21. kolovoza prošle godine.

detalj s utakmice između NK Postira Sardi i Nk Zmaj odigrane na domaćem travnjaku prošle prvenstvene sezone (foto: J. Bašić)

detalj s utakmice između NK Postira Sardi i Nk Zmaj odigrane na domaćem travnjaku prošle prvenstvene sezone (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...