Salon namještaja DC DESIGN
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

U Postirima se igra prijateljska utakmica između NK Postira Sardi i juniora HNK Hajduk; prvenstvo starta početkom rujna

NK Postira Sardi domaćin je danas, 20. kolovoza, u prijateljskoj utakmici koju će na igralištu Polježice u Postirima u 18.00 sati odigrati protiv juniora HNK Hajduk. Najavljena utakmica sigurno će dobro poslužiti kao pripremna za novu nogometnu sezonu.

Pripreme za novu nogometnu sezonu počele 2. kolovoza
Domaćini su već 2. kolovoza startali s pripremama za novu nogometnu sezonu u kojoj će se i dalje natjecati u društvu s klubovima 1. Županijske nogometne lige.
Prozivka igrača obavljena je 2. kolovoza, igrači su dobili program priprema a najavljene su i utakmice koje će se igrati u pripremnom razdoblju. Najavljujući pripreme Postirana, o čemu smo pisali 2. kolovoza, upozorili smo koliko je važno da momčad Nenada Bilića ozbiljno shvati novu nogometnu sezonu i da se ozbiljno prione poslu za ozbiljniji plasman na prvenstvenoj ljestvici.

Postirani završili prvenstvo na 11. mjestu
NK Postira Sardi prošlogodišnju nogometnu sezonu završio je na 11. mjestu, pobjedivši u posljednjoj prvenstvenoj utakmici na gostovanju NK Omiš. Kako u klubu ocjenjuju nogometnu sezonu koja je završila krajem svibnja i koja su očekivanja Postirana u novoj nogometnoj sezoni, do zaključenja ovoga teksta nismo uspjeli doznati. Nije nam poznato ni u kojem će sastavu nastupiti domaćini u prijateljskoj utakmici.

Prva prvenstvena utakmica igra se u gostima
Do završetka ljetnoga prijelaznoga roka, 31. kolovoza, ima još vremena, pa ćemo valjda dobiti informacije i o tome kako je izgledao nogometni “mercato” u prijelaznom roku. Za pripreme nema mnogo vremena. Postirane već početkom rujna očekuje prva prvenstvena utakmica, i to u Dugom Ratu protiv NK Orkan.

prijateljska utakmica između NK Postira Sardi i juniora NK Hajduk igra se danas, 20. kolovoza, s početkom u 18.00 sati na igralištu Polježice u Postirima

prijateljska utakmica između NK Postira Sardi i juniora NK Hajduk igra se danas, 20. kolovoza, s početkom u 18.00 sati na igralištu Polježice u Postirima

Podjelite:

You may also like...