Grad Supetar

Vicko Radić strijelac s četiri pogotka; momčad uputila i čestitku uz današnje slavlje suigrača

U utakmici 4. kola koju je MNK Fortuna Povlja igrao protiv MNK Olmissum II u petak, 12. studenoga, slavili su u Supetru domaćini, i to uvjerljivo rezultatom 12:2.

Momčad iz Povlja upisala je tako nova tri boda na prvenstvenoj ljestvici 1. Županijske malonogometne lige.

Najljepši trenutak utakimice bio je posljednji zgoditak s 15 metara
— Naši su momci odigrali mušku utakmicu i nisu dozvolili iznenađenje. Opet se istaknuo Vicko Radić s četiri pogotka od kojih bi dali naglasak na zadnji. Najljepši trenutak utakmice – skinuta paučina s 15 metara, objavili su iz toga kluba na Facebooku. Osim Radića, u strijelce upisali su se Ivica Zlatar i Jurica Eterović, zabivši dva pogotka, dok su jednom mrežu zatresli Joško Jakšić, Frane Vidas, Josip Nižetić i Toni Mladineo.

Jokić i Čajić dijelili pravdu
Utakmicu u sportskoj dvorani u Supetru, koja se igrala bez publike zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije, sudili su Damir Jokić i Ante Čajić, a delegat susreta bio je Ivan Poklepović.

Detalj vrijedan pozornosti momčad iz Povlja ostavila je prigodno, i to kako drugačije nego kroz zajedničku fotografiju, poslavši čestitku Jakovu Matuliću (Jejo) iz Postira koji danas, 13. studenoga, ulazi u brak sa svojom odabranicom.

izvor: Fortuna Povlja – Facebook

Podjelite:

You may also like...