Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

ZAVRŠEN TURNIR Pobjedu odnijeli mladi momci “Male Bande”; bivši osvajači turnira nisu imali šanse

Završen je turnir “4 kvarta” koji se tradicionalno igra već 5 godina. Organizator turnira je Športsko društvo “Fortuna Povlja” koje u ljetnim mjesecima organizira dvadesetak dana sportskih događanja.

Svi koji žele igrati nogomet iz općine Selca
— Ovu godinu smo to smanjili na najmanju moguću mjeru. Održavamo školu futsala u koju se mogu prijaviti sva djeca rođena od 2001. do 2004. godine. Imali smo i nogometni susret djece Selaca i Povalja gdje su sudjelovala kako domaća tako i djeca gostiju. Turnir se igra u Povljima, a zadnje dvije godine igra se po sustavu da se pozovu svi koji žele igrati nogomet iz općine Selca, pojasnio je za BRAČ danas Tonči Zlatar.

Nastupiti mogu stariji od 15 godina
No, organizatori turnira vrlo rado uključuju i goste koji se zateknu na otoku, na području općine Selca. To su, istaknuo je Zlatar, mahom momci koji se zateknu na ljetovanju. — Ovu godinu imali smo nekoliko momaka koji su došli na ljetovanje, a članovi su triatlon kluba iz Siska, ekipe iz Splita, Zagreba, domaćih momaka iz Sumartina, Selaca i Povlja. Mogu nastupati svi igrači stariji od 15 godina koji se nađu u dogovorenu uru na igralištu. Ekipe se ne znaju unaprijed, nego 4 golmana biraju po redoslijedu u krug igrače. Na kraju bude zanimljivih ekipa, poručio je Zlatar, a tradicija igranja već petu godinu potvrđuje interes kod organizatora i sudionika povaljskoga turnira.

Pobjednici su polaznici ljetne škole futsala Fortune
Pobjedu na turniru “4 kvarta” odnijeli su mladi momci “Male Bande”, inače redom polaznici ljetne škole futsala Fortune. Drugo mjesto osvojila je “Riva” koja je u svojim redovima imala bivše osvajače, ali na ovogodišnjem turniru nisu imali šanse. U uzbudljivoj utakmici stariji su poveli 1:0, međutim to je bilo sve od njih u utakmici jer su mlade snage odigrale savršenu utakmicu i pokazali da su već sada dosta naučili, a njihovo vrijeme – treba napomenuti – tek dolazi. “Mala Banda” slavila je protiv “Rive” rezultatom 7:2. Treće mjesto osvojila je ekipa “Lokva”, protiv koje je igrala “Punta”, ali je poražena uvjerljivo rezultatom 1:10.

Subota je bila rezervirana za završnicu
Polufinalne utakmice odigrale su se u petak, a subota je bila rezervirana za završnicu turnira. — Hvala svima koji su sudjelovali i pomagali u organizaciji. Bilo je odličnoga nogometa, dobre zabave i publike taman da sve začini, poručili su organizatori.

U subotu, 1. kolovoza, finalnim susretom između momčadi “Mala Banda” i “Riva” završen je turnir “4 kvarta” u Povljima koji se tradicionalno igra već 5 godina. Organizator turnira je Športsko društvo “Fortuna Povlja” koje u ljetnim mjesecima organizira dvadesetak dana sportskih događanja (izvor: Fortuna Povlja)

Podjelite:

You may also like...