Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

“Biser mora” dobitnik nagrade “Simply the Best” za 2019. godinu. Direktor TZ grada Supetra Ivan Cvitanić poručio: “Veliko hvala onima koji su prepoznali važnost međunarodne manifestacije koja u Supetar već više od 10 godina dovodi vrhunske kuhare i natjecatelje”

Međunarodni kulinarski festival “Biser mora”, koji se već 10 godina održava u Supetru u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) i Turističke zajednice grada Supetra, dobitnik je nagrade “Simply the Best” za 2019. godinu na svečanom programu u Gradcu.

Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis Way to Croatia
Nagradu su dodijelili Udruga hrvatskih putničkih agencija i časopis ‘Way to Croatia’, a pripala je u kategoriji ‘Eno-gastronomske manifestacije’. Vrlo važnu i vrijednu nagradu iz ruku Tomislava Faina, predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maje Šimenc, direktorice tvrtke DMK Vall042 preuzeli su direktor Turističke zajednice grada Supetra Ivan Cvitanić i Alma Harašić Bremec iz ŠKMER–a.

Manifestacija koja značajno obogaćuje turističku ponudu destinacije
Nagrada je dodjeljena, a kako stoji u obrazloženju, “za kvalitetu i osobitost manifestacije koja daje poseban doprinos promociji eno-gastronomske ponude te značajno obogaćuje turističku ponudu destinacije”.

Manifestacija već 10 godina dovodi vrhunske kuhare, natjecatelje i novinare iz preko 20 zemalja
— Iznenadila nas je nagrada jednako kao i sama nominacija. Ustvari i ne znamo tko je nominirao “Biser mora” za ovu nagradu. No, svakako od srca veliko hvala onima koji su nas nominirali, prepoznavši važnost ove međunarodne manifestacije koja u Supetar već više od 10 godina dovodi vrhunske kuhare, natjecatelje i novinare iz preko 20 zemalja svijeta, a s kojom službeno započinje turistička sezona u Supetru, rekao je za BRAČ danas direktor TZ grada Supetra Cvitanić, po povratku iz Gradca gdje je upriličena dodjela nagrada krovne udruge Hrvatskih putničkih agencija.

15. izdanje “Bisera mora” od 30. ožujka do 4. travnja
— Uvijek je lijepo primiti nagradu za trud i rad, a ova nagrada svakako je odličan uvod u 15. izdanje “Bisera mora” , poručio je direktor Cvitanić, najavivši da će se kulinarska manifestacija održati u Supetru od 30. ožujka do 4. travnja sljedeće godine.
Najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj i šire, 15. Međunarodni kulinarski festival “Biser mora”, održan je ove godine od 9. do 12. travnja, a kulinarski festival pokrenuo je splitski entuzijast Miro Bogdanović. Na ovogodišnjoj kulinarskoj smotri sudjelovalo je više od 250 chefova te polaznika srednjih i viših ugostiteljskih škola iz dvadeset zemalja. U dosadašnjim kulinarskim smotrama sudjelovalo je preko tisuću kuhara iz tridesetak zemalja.

Nagrada je dodjeljena, kako stoji u obrazloženju, “za kvalitetu i osobitost manifestacije koja daje poseban doprinos promociji eno-gastronomske ponude te značajno obogaćuje turističku ponudu destinacije” (izvor: Facebook Supetar)

Podjelite:

You may also like...