Bol je domaćin subotnje konferencije “Trendovi i očekivanja za sezonu 2022.” za djelatnike u turizmu

Konferencija u Bolu “Trendovi i očekivanja za sezonu 2022.” održat će se u subotu, 2. travnja, u organizaciji Croatia hot spots magazin i Turističke zajednice općine Bol te uz partnera Turističku zajednicu Splitsko–dalmatinske županije.

Bit će to konferencija za djelatnike u turizmu, a održat će se u prostorima bolskoga Doma kulture s početkom u 11.00 sati.

Bol je i prošle godine ostvario izvrsne turističke rezultate
Bol, višestruki hrvatski turistički šampion i u protekloj neizvjesnoj 2021. godini ostvario je izvrsne turističke rezultate. Odličan su primjer kako se organiziranim turizmom može dostići izvrsnost u turizmu i uspješno produžiti turistička sezona.

Lokalni OPG-ovi predstavili mjesto u kojemu žive
Pandemija je naglasila važnost održivoga turizma, odnosno vrijednost uključivanja lokalnih ljudi, kulturne baštine i tradicije, što je vidljivo u promotivnim kampanjama Bola, posebno kroz kampanju Naše bolske priče u kojoj upravo mali lokalni OPG-ovi, s mnogo entuzijazma i ljubavi, predstavljaju mjesto u kojemu žive.

Kako iskoristiti dostupnost novih medija
Konferencija će ukazati na trendove u hotelskomu smještaju i smještaju u domaćinstvu uzrokovane COVID pandemijom i krizom u Europi, kako efektivno iskoristiti dostupnost novih medija, tehnologija, marketinških promocija i kanala u poslovanju i promociji objekta kako bismo postigli veću virtualnu vidljivost i u konačnici ponudili savršenu uslugu turistima.

Stella o očekivanjima u turističkoj sezoni
Teme konferencije su: Trendovi u hotelskomu i privatnomu smještaju za sezonu 2022., Održivost kao imperativ i Očekivanja za sezonu 2022. Direktor Turističke zajednice Splitsko–dalmatinske županije Joško Stella predstavit će očekivanja i najave za ovogodišnju turističku sezonu. Digitalni marketinški ekpert Domagoj Bebić održat će predavanje o temi “Popularne kulture i lifestyle sadržaji u službi promocije destinacije”. Bit će riječi i o politici cijena i održivosti smještajnih jedinica u tijeku sezone. Najveća i najuspješnija hotelska tvrtka u Bolu – Blue sun hoteli predstavit će trendove u hotelijerstvu i najave za sezonu 2022.

O marketingu u turizmu
O temi marketinga u turizmu, sudionici će biti upoznati o medijima i popularnim društvenim kulturama u službi promocije destinacije i objekta privatnoga smještaja. Marketing i komunikacija turističkoga sektora s tržištem te trendovi u vrijeme pandemije, uspješni primjeri iz prakse na koji način se promjenilo ponašanje turista i kako na to uspješno odgovoriti, samo su neki od naglasaka o kojima će biti riječi na najavljenoj konferenciji u Bolu. Govorit će se i o digitalnoj transformaciji objekta.

Kvalitetno iskustvo ronjenja uz dobar provod
Već više od 20 godina Big Blue Sport na usluzi je svojim gostima. Uz profesionalnu uslugu centar nudi kvalitetno iskustvo ronjenja uz dobar provod. Glavni su akteri nagrađene kampanje “Naše bolske priče” film “Naše bolske priče, Windsurf” kojim je Turistička zajednica općine Bol osvojila treće mjesto u kategoriji City na međunarodnomu festivalu turističkoga filma koji je održan u okviru turističkoga sajma ITB Berlin.

Najbolje od bračkoga maslinova ulja kod Jasmina Marinkovića
Mali obiteljski OPG predstavlja najbolje od bračkoga maslinova ulja. Njihovo ulje vrhunski je proizvod temeljen na izvornosti i prirodnosti, stvoren tiještenjem plodova maslina koje su obrale vrijedne ruke. Uz maslinovo ulje proizvode i različite likere i marmelade od domaćih ekoloških proizvoda.

Villa Giardino više puta proglašena je Boutique hotelom godine
Mjesto gdje mediteranski šarm, veličanstveni krajolik i ležerno okruženje daju primjer nježnomu ambijentu Bola. Villa Giardino više puta je proglašena Boutique hotelom godine, primala je nagrade Trip Advisor-a Traveller’s Choice, a često se navodi i po izvanrednome uređenju okoliša koje uvijek uspijeva pobuditi sva čula, dobitnici su stotina internetskih recenzija putovanja s najvišim ocjenama s 5 zvjezdica.

izvor: TZO Bol – Facebook

Podjelite:

You may also like...