Direktor TZ Supetar Ivan Cvitanić: Vrijeme je da potražim neke nove izazove i prilike

Direktor Turističke zajednice grada Supetra Ivan Cvitanić objavio je danas, 11. lipnja, na Facebooku da se neće natjecati za direktora TZ grada Supetra, nakon što je Turističko vijeće 27. svibnja objavilo natječaj s rokom od 15 dana, a kojim traži direktora na mandatno razdoblje od četiri godine.

Evo što je objavio još uvijek aktualni direktor supetarskoga TZ-a:

Nije se prijavio na natječaj
— S obzirom da je jučer bija zadnji dan prijava na natječaj za čelnu osobu Turističke zajednice Grada Supetra, imam potrebu javno obznanit kako se nisam prijavija na natječaj te kako će s izborom nove osobe i upisom te osobe u Upisnik turističkih zajednica RH završiti moj angažman na tom radnom mistu.

Cvitanić ispitao sve pravne mogućnosti i posljedice
Ispitavši sve pravne mogućnosti i posljedice nužne zakonske promjene oko izbora direktora turističkih zajednica, odlučija san da je nakon 13 i po prekrasnih godina došlo vrime da u svome životu potražin neke nove izazove i prilike. Kako poslovne tako i privatne.

“Bit ću na raspolaganju u prijelaznom razdoblju”
Osobi koja će me uskoro zaminit na mjestu direktora Turističke zajednice Grada Supetra bit ću na raspolaganju u prijelaznom razdoblju koje je pred nama te sukladno svojem najboljem znanju i u dobrom duhu prenijeti ovlasti i obaveze koje ovo radno misto nosi.

Aktualni direktor Turističke zajednice grada Supetra Ivan Cvitanić (foto: Jadran Bašić/BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...